Návštěvy bratra

Anonymní
2.11.13 11:16

návštěvy bratra

Ahoj, chci se zeptat jestli by vám vadilo kdyby váš bratr s neteří k vám chodili na návštěvu v pátek, sobotu a v neděli. Už mi to vadí, bratr mívá dceru jen na víkendy a neumí ji udělat nějaký program na víkend, tak tráví třeba 3-5 hodin denně u nás. Mám 2 dcery, té nejmladčí je 6 měsíců a někdy si začneme něco plánovat na víkend a příjde bratr, zaklepe, otevře dveře a že jdou na besedu. Neteř je dost často nemocná, rýma a kašel a řekla jsem jim že když bude nachlazená tak by k miminku na návštěvy neměli chodit. Bratr si to převzal po svém a když je jeho malá nachlazená, dojdou i tak a malá sedí na druhé straně sedačky než lehává naše prďolka a hotovo. Bratr u nás tráví čas tak, že celou dobu sedí u netu a o malou se starám já. Někdy když je muž venku a něco dělá na baráku tak jen vypustí malou k nám do domu a zavolá „jdeme na besedu“ a zavře dveře a je venku s mojím chlapem. :nevim: Vadilo by vám to taky? Jak by jste to řešily? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
2.11.13 11:18

Vadilo a řešila bych to tak, že bych mu řekla, ať nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
2.11.13 11:19

:mrgreen: to je mazec teda :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.13 11:21

No já to nějak neumím říct, a muž nechce abych něco takového říkala on je kmotrem neteře a on jí hlídat nemusí takže mu to nějak moc nevadí :roll:

• Citovat
  • Upravit
46669
@joanee píše: :mrgreen: to je mazec teda :pankac: :kytka:

Aneb - jaký si to uděláš, takový to máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Vadilo by mi to, nějak kulantně bych mu řekla, že máme aji svůj program. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.11.13 11:22

Vadilo by mi to. jednou týdně proč ne, ale denně?? ani náhodou. řekla bych mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@Anonymní píše:
No já to nějak neumím říct, a muž nechce abych něco takového říkala on je kmotrem neteře a on jí hlídat nemusí takže mu to nějak moc nevadí :roll:

Hele brácho, až k nám budete chtít přijít, předem zavolej nebo napiš. Většinou máme program, ale řeknu ti včas, jestli budeme doma. Že tu trávíte celé víkendy nám nevyhovuje.
Proboha, je to tvůj brácha!! Kdyby to byla tchýně nebo sestřenice z pátýho kolena, tak neřeknu, že se ti nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@joanee jo? já mívám chuť se v pátek sebrat, odjet a vrátit se až v neděli. Jen nemám kam :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
866

V klidu si s bratrem sednout a probrat to, jako že návštěva jo, ale ne pokaždé, máte i svůj program, a skus mu něco vymyslet co by s malou mohl dělat bez vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.13 11:25

On se dost uráží, někdy mi příjde jako malé děcko proto nějak nevím jak na to :oops:

• Citovat
  • Upravit
Billi
2.11.13 11:25

Je to tvůj brácha? Řekni mu, že to to baví a co ti vadí. Promluv si i s manželem a vysvětli to i jemu. Upřímně mě by štvalo jen to, že nemám čas na vlastní rodinu.
Pokud by se k tomu muž stále stavil tak, že mu to nevadí, tak bych se sbalila s miminem a nechala chlapi, aby se o holčičku postarali sami ;) Myslím, že po pár dnech je to přestane bavit a budou svolní vyjednávat. Pokud nemáš kam, tak vypadni třeba jen přes den a domů se vrať na noc. Navštiv kamarádky, rodiče…

• Citovat
  • Upravit
22614
2.11.13 11:26

Samozřejmě že bych mu tzo řekla - nějak slušně. Jakože, brácha promiň, ale kdyžtak příště předem zavolej, dost možná budeme mít jiný program :nevim:
Jednou týdně bych návštěvu zkousla v pohodě, každý den o víkendu je moc ;)

No a co třeba vymyslet nějaký program a vzít ty dva s vámi? Neříkám pokaždé, ale spíš bráchovi ukázat, že by nemusel víkendys trávit u vás… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.11.13 11:27

Ježiš tak otevři pusu a řekni mu, že ti to vadí. jestli čekáš, že se chlap z náznaků něčeho dovtípí tak by si mohla čekat sto let. pokud tě to sejří tak to řeš. je to tvůj bratr takže kdo jiný by to měl řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.13 11:28

@mijah párkrát jsme byli na odchodu že někam jedem a bratr že jestli nechceme jet až zítra když došli a že kdyby jsme jeli až zítra tak bychom je mohli vzít s sebou aby mohl odevzdat malou matce.To jsou takové šoky že nevím jestli se mám smát nebo ječet :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová