Kecy přítelovy matky a bratra

29
30.10.13 08:06

Kecy pritelovy matky a bratra

Uz me stvou oba dva.Jako ona neni spatna, ma nasi malou rada, furt ji neco kupuje.Ale ty jeji reci typu:vy to delate tak? ja jsem to s klukama delala tak a tak. Nechape ze kazde dite je jine.Mala ma 10 mesicu a jeste neleze a nesedi tak cvicime Vojtovku.Ona zas: no ale to ona uz by mela lozit a sedet.To same rekl priteluv bracha, ktery je chytrak a porad mi tvrdil (kdyz mela dcera 4 mesice) a byla plne kojena ze ji mam prikrmovat atd.On ma penize a mysli si ze je ten nejchytrejsi. I pritele furt poucuje co jak ma delat.No tihle dva me stvou. Myslite ze jsem citlivka a moc to resim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
30.10.13 08:10

Taky mě tyhle kecy kdysi postihly. Některé „rady“ si dodnes pamatuji. Je to vaše dítě. Buďte dostatečně sebevědomá a přejděte to. Nijak se k tomu nevyjadřujte, pokud si nechcete rozhodit vztahy. Snad by mohl zasáhnout manžel, milující mamince sdělit, že si dítě vychováte podle svého, ale že ji máte rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
30.10.13 08:11

@Jakusevova Vyslechni si to a myslim si své a dělej co je nejlepší pro tvojí dcerku a né to co říkají ostatní, časem na to příjdeš a nedělej si z troho velkou hlavu :-) :-) :-)…nikdy je rada dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Jo, myslim si ze jsi mozna trosku citlivka, i kdyz nekdy jsou takove reci unavne, tak si treba potrebujes jen zanadavat… mela bych je uplne v pazi, velice slusne ale taky pekne rychle bych je poslala do patricnych mezi a odpalkovala je pokazde, kdy by se mi snazili do neceho mluvit… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter

@Jakusevova bráchu pošli tam, kde slunce nesvítí a mamince řekni, že je to vaše dítě a ty s přítelem si budete dělat, jak uznáte za vhodné :roll:

• Citovat
  • Upravit
10185
30.10.13 08:12

Pouštěj to jedním uchem dovnitř a druhým hned ven, nijak s nimi nepolemizuj. Jestli jsou takoví, nepředěláš je, můžeš jen ovlibnit sama sebe, jak se tomu naučíš vnitřně bránit, aby tě to zbytečně nenervovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
30.10.13 08:15

Tak tohle znám, malej v roce nechodil a všade jsem poslouchala že už by měl, manžela bratr prones že synovec chodil od roka a podobně…tááák mě to sr.lo, že to nebylo možný. No a malej teď začal s prvníma krůčkama a já dala video na FB a hned jedna že tomu jejich teprve bude rok a už chodí… :zed: :zed:
Já to dělám tak, že si to vyslechnu jedním uchem tam druhým ven, myslím si své a jednám dle svého uvážení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
30.10.13 08:16

Příspěvek upraven 11.12.13 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amarilisina
30.10.13 08:17

Jo, moc to řešíš:-) Jasně, chápu, že tě podobné kecy stvou, ale to je všude stejné. Ber to tak, že to myslí dobře, chtějí ti i malé pomoci, záleží jim na vás! To, že neleze, na to odpovez: ještě neleze, ale dle doktorky je v pořádku. Tchýně má starost, tak ji uklidni, že je vše ok. To samé bratr: dneska se preferuje plné kojení do půl roku, na prikrmy také dojde. Buď rada, že se zajímají.

• Citovat
  • Upravit
16986
30.10.13 08:18

@Jakusevova matce bych rekla: „No vidite, a ja mam zas sanci, ze dcera az vyroste, bude menit pradlo denne a splachovat i po velke potrebe“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.10.13 08:20

Zakladatelko, pokud jsou to vase jedine spory a kriticke body, bud stastna… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Jsi citlivka, co je hrozného na tom, že se tchyně podiví nad tím, že teď to děláš jinak a že oni dělali to a to? Sama zjistíš, že až budeš mít druhé dítě a uplynou třeba 4 roky, všechna doporučení, co byly při prvním dítěti, budou jiná - teď se to mění strašně rychle, hlavně podle toho, co potřebují firmy prodat. Švagra bych neřešila, holt chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
@AniNevim píše:
@Jakusevova matce bych rekla: „No vidite, a ja mam zas sanci, ze dcera az vyroste, bude menit pradlo denne a splachovat i po velke potrebe“.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

@Jakusevova zas ale kdyby bratr poucil pritele, ze bezna hygiena je v norme, tak by se ti to i hodilo, ne?

Jinak vojtovku jsme cvicili take a cela siroka rodina nas jen povzbuzovala, ze sedet a chodit urcite bude a ze si to jeste uzijeme. Ja jsem ale najezene cekala blbe reci a byla pripravena to ihned odpalit s tim, ze je to i jejich genofond, tak na tom maji svuj podil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.10.13 08:24
@AniNevim píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová