Návštěvy rodin

32
22.4.20 21:26

Návštěvy rodin

Co návštěvy rodin? Polevujete a začínáte se navštěvovat? Vypadá to že Covid 19 tu s námi bude ještě dlouho a možná pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.4.20 21:31

Raději anonym. S kamarádkou jsme se už potkali na návštěvě i s dětmi, ale s ní i pracují. S mamkou se stále bojím… žije v Praze a ještě pracuje v obchodě… stále nevím, ale má přijet až 25.května… my jsem ze severní moravy. S tatkou jsme se zatím neviděli, ale zvažují že by dojeli 8.května. Ale prostě stále to tu s námi bude. Jen ještě proč se bojím hlavně, je že bydlím s tchánovci nad 70 let.

• Citovat
  • Upravit
81481
22.4.20 21:31

Od pondělka můžem začít pořádat bohoslužby. :pankac: Založim řád uctívačů bílého vína a jedééééém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 21:32

Ano, je pěkně, takže sedáváme venku a už jsme se takhle párkrát viděli s rodiči a jednou tetou a její rodinou. Podle mě je to menší pravděpodobnost nákazy než třeba jet výtahem/MHD/jít na kontrolu k lékaři. :nevim: Teď se toho nebojím, podle mě to udeří ve velkém v příští chřipkové sezóně, jak se lidi naplno vrátí do uzavřených prostor, bude zima a mokro, to se bude virům dařit, ale nedovedu si představit se nechat takhle ze všech stran stresovat roky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 21:35

Nechci, aby mě (nás) někdo napadal. Ale s nejbližšími jsme se sešli asi dvakrát od toho 16.3., ale jen pár minut. V neděli jedu za mamkou na dve hoďky a kolegyně z práce už též polevily. Chtějí také již normální aspoň trošku život. Už se nechtějí furt bát a zprávy minimalizují. A pro mě už je to unavující. Takže začínám postupně začleňovat kontakty s jinými lidmi než mými nejbližšími.

• Citovat
  • Upravit
10425
22.4.20 21:35

Viděli jsme se zatím jednou minulý týden a plánujeme se vídat dál (s nejbližší rodinou - rodiče, sourozenci a já a moje rodina). Právě proto, že situace se už nejspíš nijak zásadně nezmění a po vyhodnocení rizik to prostě považuju za ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.20 21:48
@TomPitlik píše:
Co návštěvy rodin? Polevujete a začínáte se navštěvovat? Vypadá to že Covid 19 tu s námi bude ještě dlouho a možná pořád…

Zatím ne.. Ale děcka povezu k našim na prázdniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 21:51

Navštěvujeme se často a pravidelně a to jak s rodinou, tak s přáteli a jejich dětmi. Děti jezdí na víkendy k prarodičům, dceřiny kamarádky chodí k nám, někdy tu i přespávají a dcera zase chodí na návštěvu k nim. Jsme z malé vesnice, všichni nyní doma. Už mi celý koronavirus a všechna omezení lezou krkem :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
26747
22.4.20 21:55

Volal táta, že mu teď bylo zle, ségra má kašel dva týdny… Možná lepší, že se nevídame. Venku stejně potkávám davy, ale furt to jsou kolemjdoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
22.4.20 22:07

Upřímně, ano, trochu jsem polevila- ale i tak jen opatrně, sejdeme se jen občas, venku, s rozestupem, a ve dvou. zadny domácí celovečerní sedanky. jsem opatrná, ale nemůžu se zavřít doma na půl roku do absolutní izolace. Už jen proto, že máme syna ve střídavce, takže kontakty máme stejně napříč dvěma rodinami, i v práci jsem v kontaktu s lidmi denně a často v bližším, bez d téma kamarádkama v lese na procházce. Ale striktně se nevídáme s nemocnými a starými členy rodiny, nechceme je případně ohrozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 22:18

S rodiči a sourozenci se normálně vídáme.
Dcery jezdí na víkendy k babičce. Starší dcera jezdí na víkendy k otci…

• Citovat
  • Upravit
15284
22.4.20 22:31

S rodinou se vídám porad, teď už dokonce i s kamarádkou a detma chodíme ven, taky po celou pracuju a to ve velkém kolektivu. Virus tu bude ještě dlouho, těžko se zavřeme na půl roku, rok doma. Nevím na co čekat, až nám vláda řekne, že mužem tak se všichni ti co teď poctivě nevystrci nos z baráku najednou rozjedou za rodinou, za kamarády přitom situace nebude jina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
22.4.20 23:05

Ano, bratrovi i tátovi předávám věci, kvůli babičkám.

Babičky zasobuji a starám se, druhá to bere jako fajn důvod k návštěvě a ještě mě nakrmí, takže snaha mít roušku byla celých 10minut k něčemu.

O Velikonocích jsem si dovolila zajet za manželem, takže i za jeho částí rodiny. Jsou v jednom domě.

Ale proboha, cílem je nešířit nákazu, když jsem sama doma, max objednávám věci z netu a jednou týdně jdu do obchodu a nemám žádné příznaky, tak jsem zdravá, proč bych nemohla za svojí rodinou? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2089
22.4.20 23:43

Navštěvujeme se málo s odstupem 2m a s roušku! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 00:22

Stykame se s blizkou rodinou od zacatku tak, jako normalne. A s jednou kamaradkou a jeji dcerou, aby ta moje si mela aspon obcas s kym pohrat. Zas tak masirovat medii a sikanovat vladou, abysme se na tydny, mozna mesice zavreli v panelaku do izolace, se nenechame…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA