Návštěvy v době karantény

Anonymní
30.3.20 09:54

Návštěvy v době karanteny

Dodrzujete opatření? My ano. Striktne. Ale část rodiny ne a pěkně me to štve. O víkendu byla navštívit tchána (80+, po vážně nemoci) svagrova rodina, sice s rouskami, ale podle mě zbytečně. :cert: Se. e me přístup některých lidí. Takhle to snad nikdy neskončí. :( Mám deprese ze všeho - zdraví, zrušena 1. dovolená u moře s detmi v létě (zalohu, pres 10 tis., asi neuvidime), strach o blízké. Jenže když si furt někteří z toho dělají pr.el… :zed: :pocitac: A.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36214
30.3.20 09:58

Ne, ani kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41972
@Anonymní píše:
Dodrzujete opatření? My ano. Striktne. Ale část rodiny ne a pěkně me to štve. O víkendu byla navštívit tchána (80+, po vážně nemoci) svagrova rodina, sice s rouskami, ale podle mě zbytečně. :cert: Se. e me přístup některých lidí. Takhle to snad nikdy neskončí. :( Mám deprese ze všeho - zdraví, zrušena 1. dovolená u moře s detmi v létě (zalohu, pres 10 tis., asi neuvidime), strach o blízké. Jenže když si furt někteří z toho dělají pr.el… :zed: :pocitac: A.

tak pokud tchán tu návštěvu chtěl, tak s tím nic moc nenaděláš. Roušky měli, rozestup snad nějak drželi, tak pokud z nich není nikdo v karanténě, tak bych to asi nějak nehrotila. Pro ty starší lidi, je kolikrát horší nikoho nevidět, tak pokud mu u toho třeba ještě nakoupili, dlouho se nezdrželi, neřeš to. Promítáš do toho svoji depku, svoji naštvanost, že jsi přišla o zálohu atd., za rozkol v rodině to fakt nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
@Anonymní píše:
Dodrzujete opatření? My ano. Striktne. Ale část rodiny ne a pěkně me to štve. O víkendu byla navštívit tchána (80+, po vážně nemoci) svagrova rodina, sice s rouskami, ale podle mě zbytečně. :cert: Se. e me přístup některých lidí. Takhle to snad nikdy neskončí. :( Mám deprese ze všeho - zdraví, zrušena 1. dovolená u moře s detmi v létě (zalohu, pres 10 tis., asi neuvidime), strach o blízké. Jenže když si furt někteří z toho dělají pr.el… :zed: :pocitac: A.

Plno lidí to nedodržuje můj bratr s rodinou taky jezdí k rodičům nejraději bych jim nafackoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35306
30.3.20 09:59

My dodržujeme. Ale spousta lidí na to kašle, jim se přece nemůže nic stát :nevim: Včera jsem viděla souseda, jak se promenádoval po ulici bez roušky. Prostě pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 10:01

@Keyllah Ano. Stve me to komplet. Strach o stárnoucí rodice, deti. Deset let jsme nikde nebyli a kdyz si poprvé zařídíme FM, stejnak nic. Penize v haji. Setrim na to horko tezko. A to je to nejmenší. Horší je ta izolace a strach.

• Citovat
  • Upravit
34473
30.3.20 10:04
@Anonymní píše:
@Keyllah Ano. Stve me to komplet. Strach o stárnoucí rodice, deti. Deset let jsme nikde nebyli a kdyz si poprvé zařídíme FM, stejnak nic. Penize v haji. Setrim na to horko tezko. A to je to nejmenší. Horší je ta izolace a strach.

No a někdo ten strach prostě nemá, tak se jede podívat na dědu, jestli ještě žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
30.3.20 10:07

Tchyně nas zvala na víkend. Odmítli jsme, nechceme ji ohrožovat, myslím, že nechápe, že opravdu o ohrožení jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5041
30.3.20 10:09
@Anonymní píše:

Nemůžeš tos tornovat? Naši mají zaplacenou elou dovcu a mají ve smlouvě storno poplatek, teď je to vyjde na 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10046
30.3.20 10:09

Ano, dodržujeme. Návštěvy k nám nesmí a ani my nikoho nenavstevujeme. Babicce necháváme nákup za dveřmi, a protože je i ve svém věku zdatna používat smartphone a počítač, voláme si s ní přes Whatsapp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.3.20 10:12

K rodicum jezdi akorat sestra s rodinou, ale ma u nich psa (maji maly byt a pes je stary tak nebudou na poslednich par let si ho brat do pidi bytu), takze chodi vencit. Ale svagr ma HO, segra je na RD s neteri. Ale prarodice a ostatni rodinu nenavstevujeme. Rousky nosime krom domova a zahrady, rukavice v obchodech taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
30.3.20 10:15

Zadne navstevy uz pres mesic. Rodicum vozime nakup, nechavame pred brankou, komunikujeme pres Whatsapp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
30.3.20 10:17

Nenavštěvujeme osoby starší 65 let. Mé rodiče a tchánovce ano, ale velice málo. Ostatní přátele zcela minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.3.20 10:27

My to pravé dodrzujeme relativně striktně a už mi to popravdě dost narušuje psychiku…vím, ze lidé kolem se aspoň s někým stýkají a tak..někdy si říkám, jestli to moc nehrotim…samozřejmě s babickami si jen telefonujeme..ale myslím přátele, sousedy a tak…fakt nevím, nedokážu si moc představit zit takto ještě mesic… :think: :,(
Už si tak říkám, ze mě nezabije covid ale ta karantena :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
30.3.20 10:32

Tchýni, které je 60 jsme navštívit byli (vezli jsme jí větší nákup aby nemusela do města), ale dovnitř jsme nešli, dali jsme si na zahradě oběd a kafe a seděli jsme od sebe 3 metry s rouškama, takže si nemyslím, že by byl někdo ohrožen. A vynadáno jsme za to od švagrové dostali i tak. Prostě co člověk, to názor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí