Dezinfekční gel

29.3.20 11:47

Dezinfekční gel

Potřebovala bych od vás poradit. Koupila jsem si velké balení dezinfekčního gelu na ruce, ale potřebovala bych nějakou menší nádobku do kabelky (nebudu chodit s půl litrem dezinfekce v kabelce).. Nenapadá vás něco do čeho bych ho mohla přelít? Žádný starší obal od malého dezinfekčního gelu doma nemám. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
29.3.20 11:51

Zkumavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
29.3.20 11:53

V drogerii prodávají cestovní malé lahvičky prázdné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.3.20 12:10

Cestovní lahvičku od cehokoliv… Miniplastova lahev na pití, nejlepe s dětským pitkem, mají myslím 0.25, dobrá voda kojenecká růžová například

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
29.3.20 12:14
@Pájinka312 píše:
Potřebovala bych od vás poradit. Koupila jsem si velké balení dezinfekčního gelu na ruce, ale potřebovala bych nějakou menší nádobku do kabelky (nebudu chodit s půl litrem dezinfekce v kabelce).. Nenapadá vás něco do čeho bych ho mohla přelít? Žádný starší obal od malého dezinfekčního gelu doma nemám. Díky za rady

Kup si ústní vodu ve spreji značky Alpa - mají v Rossmann drigerii, prázdnou použij na tu desinfekci, já to tak mám a je to super.

• Citovat
  • Upravit
37132
29.3.20 12:39

Nebo obal od nejakeho vzorku, ja dostala treba u detske vzorek kosmetiky od hipp, takova mala lahvicka, na dezinfekci do kapsy uplne perfektni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.3.20 14:15

Já jsem si koupila takovej ten malej cestovní sprcháč, ten jsem dolila do nějaký lahvičky v koupelně a do týhle malý jsem nalila dezinfekci. Jinak jsem taky viděla ty malý cestovní lahvičky, v Albertu, ale za tři malý kousky v akci 80 Kč, tak to ať si nechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikorela
24.4.21 15:30

Kapsička na dezinfekční gel

Já si teď pořídila na dezinfekční gel takovou kapsičku a mám jednu na kočárku a druhou i s klíčenkou na klíčích. přidám foto. Taky jsem si tam objednala levně dezinfekční gel, který si pumpičkou přelívám.***

Edit admin - smazána reklama

• Citovat
  • Upravit
357
24.4.21 16:12

@Nikorela opičárna a reklama v jednom 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikorela
24.4.21 16:15

Nemyslíte, že reklama by měla trochu lepší fotky ;) :D

• Citovat
  • Upravit
23968
24.4.21 16:46
@Nikorela píše:
Nemyslíte, že reklama by měla trochu lepší fotky ;) :D

Jo, měla bys je vylepšit… A zboží tam máš předražený, polepši se… A reklamu na emiminu si zaplať, porušuješ pravidla… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí