Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Potřebovala bych od vás poradit. Koupila jsem si velké balení dezinfekčního gelu na ruce, ale potřebovala bych nějakou menší nádobku do kabelky (nebudu chodit s půl litrem dezinfekce v kabelce).. Nenapadá vás něco do čeho bych ho mohla přelít? Žádný starší obal od malého dezinfekčního gelu doma nemám. Díky za rady
Cestovní lahvičku od cehokoliv… Miniplastova lahev na pití, nejlepe s dětským pitkem, mají myslím 0.25, dobrá voda kojenecká růžová například
@Pájinka312 píše:
Potřebovala bych od vás poradit. Koupila jsem si velké balení dezinfekčního gelu na ruce, ale potřebovala bych nějakou menší nádobku do kabelky (nebudu chodit s půl litrem dezinfekce v kabelce).. Nenapadá vás něco do čeho bych ho mohla přelít? Žádný starší obal od malého dezinfekčního gelu doma nemám. Díky za rady
Kup si ústní vodu ve spreji značky Alpa - mají v Rossmann drigerii, prázdnou použij na tu desinfekci, já to tak mám a je to super.
Nebo obal od nejakeho vzorku, ja dostala treba u detske vzorek kosmetiky od hipp, takova mala lahvicka, na dezinfekci do kapsy uplne perfektni.
Já jsem si koupila takovej ten malej cestovní sprcháč, ten jsem dolila do nějaký lahvičky v koupelně a do týhle malý jsem nalila dezinfekci. Jinak jsem taky viděla ty malý cestovní lahvičky, v Albertu, ale za tři malý kousky v akci 80 Kč, tak to ať si nechají.
Já si teď pořídila na dezinfekční gel takovou kapsičku a mám jednu na kočárku a druhou i s klíčenkou na klíčích. přidám foto. Taky jsem si tam objednala levně dezinfekční gel, který si pumpičkou přelívám.***
Edit admin - smazána reklama
@Nikorela píše:
Nemyslíte, že reklama by měla trochu lepší fotky![]()
Jo, měla bys je vylepšit… A zboží tam máš předražený, polepši se… A reklamu na emiminu si zaplať, porušuješ pravidla… ![]()