Korona a střídání dítěte

28.3.20 10:02

Korona a střídání dítěte

Dobrý den, jak prosím řešíte nynější situaci a střídání dítěte s otcem? Myšleno karanténu. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
28.3.20 10:05

Normálně si vezmeš rozšku a udržuješ dvoumetrový odstup, ale předpokládám, že s expartnerem se normálně neobjímáte, že?

• Citovat
  • Upravit
499
28.3.20 10:05

Nepřevezme si dítě ze školky, protože školka nefunguje, ale normálně si ji předáme osobně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.20 10:07

Myslela jsem, jestli děti vůbec dáváte, jaký na to máte názor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
28.3.20 10:09
@PetůniePet píše:
Myslela jsem, jestli děti vůbec dáváte, jaký na to máte názor. :)

Tak to je snad jedno, kdo na to ma jaky nazor, to si musite dohodnout spolu. Je to vase dite, nikoho ciziho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
28.3.20 10:11

@PetůniePet Ano, dám, je to stejně moje dítě, jako jeho, je jí 5 let, sami jsme si nastavili týden a týden, případně, jak si řekne malá. Zodpovědní jsme oba, nemám strach, že by ji tahal s sebou do obchodu pro rohlíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
28.3.20 10:12

Dávám. Ale jaký na to mám názor psát raději nebudu, protože by mě tu někteří sežrali. Ex přijede, roušku vůbec nemá, malému ji ihned sundá. Chodí s ním normálně na návštěvu za kamarádem do kanceláře i když si to výslovně nepřeju. Ex dělá taxikáře.
Ne, nelíbí se mi to. Je mu jedno, že ho ohrožuje a tím i mě, mou mámu… Řekne mi, že na děti se korona nechytá. Bohužel, nemohu mu bránit ve styku, ale je to šílené. :zed: :zed: Volala jsem i na OSPOD, tam mi bylo řečeno, že to je o zodpovědnosti každého člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.20 10:12
@mroe píše:
Tak to je snad jedno, kdo na to ma jaky nazor, to si musite dohodnout spolu. Je to vase dite, nikoho ciziho.

Tak když je to jedno, proč reagujete, jen mě zajímá, jak to mají ostatní matky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
28.3.20 10:13

Také jsem o tom přemýšlela. Pokud ex partner není zodpovědný, nikomu to nezavidím… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
28.3.20 10:14

Proc nedavat? Pokud by si nechtela, tak dej dite otci a on ti po dobu karanteny dite nepreda. Obracene coz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.20 10:15

@Innocence Tak to je hrozný :roll: To je radost… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
28.3.20 10:18
@PetůniePet píše:
Tak když je to jedno, proč reagujete, jen mě zajímá, jak to mají ostatní matky :andel:

A k cemu ti to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
28.3.20 10:18

@PetůniePet
Ano, to je. Akorát mi řekl, ať mu dávám vitamín C. Že od té doby, co ho bere on, není vůbec nemocný. A ze dal rozpustit do vody půl tablety šumivého céčka a dalnho vypít malému. Tak ať to taky tak dělám. Prostě. Ale tady se člověk nestačí divit, co kdo napíše. A že je to vlastně ok. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
28.3.20 10:46
@PetůniePet píše:
Myslela jsem, jestli děti vůbec dáváte, jaký na to máte názor. :)

Dalsi, co nerespektuje otce ditete a hleda zaminky, proc dite nepredat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
28.3.20 11:04

Předáváme normálně jako předtím. Ex chodí do práce, můj manžel taky. Já s dětmi skoro nikam. On s nimi když je má taky nikam. Nenapadlo by mě nedat, když respektuje nařízení a fakt kromě práce a místní samoobsluhy nikam nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí