Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Karanténa má negativní vliv na dostupnost Heroinu v Brně,
Myslíte že vláda tuto situaci dokáže vyřešit a zajistí ve spolupráci se soukromým sektorem nouzové dodávky Heroinu pro potřebné…
Jedna z prvních věcí, které mě při té koronavirové krizi napadly, byla, že dojdou drogy a alkohol, zavřou se herny a x tisíc lidí upadne to pořádných absťáků které jim tedy nezávidím, ať je to hrozné jakkoliv, mám pro ně slitování.. možná to bude nakonec tvrdý způsob jak se z toho trochu dostat, ale ne, nezávidím…
Slitování ani náhodou, zrovna teđ mám noční v nemocnici, je to tu masakr a tím myslím koronavir. Drogově závislý a jinak závislý vysávají naše zdravotnictví, vzpomeňte si na ně až budete sbírat víčka pro postižené děti, možná Vás ta lítost přejde.
Heroin urcite nedosel, verim, ze je ho v Cesku dost. Jen asi cena ted bude vyssi.
Me taky napadlo, co zavrene herny a zavislaci na automatech.
Jednu mame pred domem a porad chodi nekdo nakukovat pres sklo…
@Halamka píše:
@edding400 což se mnou zamával víc, než kdyby došel heroin
Tak nějak ![]()
@Anonymní píše:
Jedna z prvních věcí, které mě při té koronavirové krizi napadly, byla, že dojdou drogy a alkohol, zavřou se herny a x tisíc lidí upadne to pořádných absťáků které jim tedy nezávidím, ať je to hrozné jakkoliv, mám pro ně slitování.. možná to bude nakonec tvrdý způsob jak se z toho trochu dostat, ale ne, nezávidím…
Ale co ty jejich rodiny? To musí být těžké soužití.
@edding400 píše:
V Praze došlo droždí.
U mě nedošlo, já mám droždí v mražáku ![]()
@Obeli píše:
U mě nedošlo, já mám droždí v mražáku
a kousek hacka pro brnaky bys tam nenasla?
U nás ve vesnickém krámku popcorn. Ale do Brna kvůli tomu nepojedu, ještě by mi místo toho podstrčili háčko.