Nažehlovací látka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ježourek
25.2.13 09:57

nažehlovací látka

Ahoj holky, potřebovala bych poradit.Chci si namalovat nějaký obrázek barvami na textil a nažehlit na oblečení. Nevíte některá z čeho se dělají nažehlovací obrázky? Myslím ten podklad co přilne na látku po nažehlení, jestli prodávaj nějaký plátno s jednou nažehlovací stranou nebo tak. A jestli se to dá sehnat někde na internetu? Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
25.2.13 10:11

A neni jednodussi obrazek nakreslit primo na obleceni? Me to prijde jako zbytecna prace, nehlede na to, ze by se obrazek mel po zaschnuti zazehlovat, ale to se muze zazehlit tim prizehlenim ke kusu obleceni. Jinak existuji nazehlovaci zaplaty - od malych obdelnicku po vcelku velke kousky a delaji i jednobarevne latky - to by se dalo pouzit. Nebo obyc kus latky a pridelat zazehlovacima paskama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.2.13 10:22

Ja mam normalne z galanterky nazehlovaci latku na zaplaty, maji ruzne barvy. Ale za prve nevim jak na tom budou drzet barvy na textil, je to takove navoskovane a za druhe to nejak extra dobre nedrzi. Co mam detske primo zaplaty s obrazky drzi paradne ale tohle moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 16:57

Ježourku, já si hraji vyložene přímo s barvičkami na látku a když mám strach dodělávám to voskovkami na látku, když je čas dobře se s tím dá řádit, ale jak čas tlačí, tak to je celkem na prd tak už asi ty bavičky mi vyschly :-(, přeji krásný den Janča :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.2.18 21:39

nažehlovací látka

Dobrý den,
prosím, poradí mi nějaká švadlenka tip na nažehlovací tenkou nějlépe bavlněnou látku nebo něco podobného příjemného k pokožce? Budu to nažehlovat na plsť. Lítám po internetu, ale nedaří se mi, leda nažehlovací záplatu, ale nevím, jestli nebude moc tvrdá?…
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.2.18 22:00

nažehlovací látka

Ahoj holky,
prosím poraďte kde koupit, nažehlovací látku (bavlnu) nemusí to být vyloženě záplata, ta je dost tuhá, u nás se dal sehnat jen jeden typ, ale třeba existují i tenčí/měkkčí nebo jemnější? Potřebuji to mít trochu příjemné na tělo a musí být nažehlovací. Novopast ne, ten není vhodný, už jsem jej zkoušela. Díky moc za tip :) Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.2.18 17:38

@Iveta 23 nemam zkusenosti. s plsti, ale premyslim, zda na tom bude vubec neco drzet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.2.18 17:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.2.18 18:25

Jé děkuji za tip :) Drží na tom záplata - ale je to celé dost tuhé, a také jsem zkoušela nažehlovací textilii, ale obojí trochu škrábe. Hned jdu prozkoumat to nažehlovací plátno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí