Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky potrebovala bych poradit, pripadne zaslat odkaz. Hledám nazev hracky Cca z 90.let. Jednalo se o papirove figurky, ktere se skládaly pomoci ruzovy plastovych cupliku a stavěly se na ruzovy kulatý stojan (růžové kolečko). Myslela jsem, ze se to jmenovalo Tomasek, ale pod tímto nazvem to nemuzu najit. Dekuju!
@Veronov to si pamatuji, kupovala to dětem babička, růžové kolečko si nevybavuji, ale byla to taková papírová zvířátka a podobně… kupovala to myslím v trafice nebo to dávali v obchodě k nákupům, ne? V hračkárně to nemívali… ale je to už hezky dávno…
@Janli jmenovalo se to Tomásek, ne? Protože si nějak vybavuji, že se děti těšily, že jim babička určitě koupila Tomásky…
@Regina Hero píše:
@Janli jmenovalo se to Tomásek, ne? Protože si nějak vybavuji, že se děti těšily, že jim babička určitě koupila Tomásky…
Pořád to lovím v hlavě, my jsme jim taky říkali Tomásky. Už googluju ![]()
@Regina Hero @Janli holky to bude urcite ono! Ja googluji uz nekolikaty den a nemuzu najit. Tez nam je kupovala babička a taky jsme se vzdy těšily! Nahodou je doma nemáte? Moje babička je bohuzel poslala v rodine dal a nevi komu…
@Veronov bohužel nemáme, hračky po prvních dvou dětech jsem už dávno předala švagrové a i to, co jsem nepředala, jsem v rámci stěhování „vystěhovala“ už před deseti roky…
@Janli píše:
Pořád to lovím v hlavě, my jsme jim taky říkali Tomásky. Už googluju
nevygůglila jsem nic… když zadám Tomásek, tak mi to najde jen samé Tomáše… když k tomu přidám hračka, tak vyjíždí mašinka Tomáš…