Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
myslíte že se nelíbí mužům drobné ženy? Mám v okolí jednu kolegyni v práci,
měří 155 cm a váží kolem 40 kg. Je opravdu drobeček, ale hrozně příjemná a milá.
Má malý kulatý pevný zadek, úplně ploché bříško, jemné rysy v obličeji, dětská postava prostě. Vypadá jako drobná panenka. Myslíte, že se takové postavy líbí mužům, nebo ne?
@ofo píše: Více
Tvije starosti vych chtela mit sorry
, jo proc by se nemohla libit, kazde zbozi si najde sveho kupce.
zakládáš diskuzi o tom, zda se mužům líbí drobné ženy, protože máš drobnou kolegyni v práci?
Líbí, stejně jako vyšší nebo průměrně vysoké. Stejně tak se některým líbí hubené, s průměrnou váhou, trochu při těle nebo i obézní. Pomohlo to? ![]()
@lilith1 píše: Více
mrkla jsem na její předchozí diskuze a hned je jasno…
Každý má jiné preference. ![]()
Ale absolutně nechápu tvůj dotaz, co ti je do kolegyně? Pokud si chce najít protějšek, tak ať se snaží sama a neposílá kolegyni na eMimino věštit z čarodějnickém koule - pokud jsi to ty, tak zapracuj na svém chování a osobnosti, tohle ti k seznámení tedy vůbec nepomůže
![]()
Aha, takže jsi se popsala.
Ne, mně by se tvoje postava vůbec nelíbila. Ale nejsem chlap.
Proč myslíš, že modelky musí mít výšku? ![]()
Mně osobně ne, ale já mám 185cm a 81kg. Takže by to bylo do nebe volající. Nicméně děti mě nepřitahují. Ideálně má žena tak 165-175 a váha má být správně o 10 kg méně než měří nad metr. Takže tato slečna má celkem i podvahu. Chudák paní:(
Dovětek, moje fenka váží 42kg:D
Jako chlap říkám, že ano. Taková ženská ve mně vzbuzuje ochranářský pudy a často bývají i roztomilý.
@prvnidruhej píše: Více
A když roztomilý nejsou, aspoň toho není moc
@Kfětoslava píše: Více
Trol alert. Má tu hromadu dalších diskuzí
https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…
Mužům se libi všelijaké ženy, protože muži mají všelijaké preference.
Jen nechápu, jak ti pomůže odpověď, zarlis na kolegyni nebo co?