Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych s takovou holkou vztah mít nemohl, bych se bál že se v noci překulím, zalehnu ji a bude po ní.
Příspěvek upraven 16.05.24 v 16:00
Tady zase píše, že se jí líbí spolužák z gymplu. Je těžký být trol
https://www.emimino.cz/…irat-521732/
@ofo píše: Více
Mám za to, že největší zájem je o průměr - ženy 165-175, řekněme vel. 36-38-40 (dle výšky), relativně hezké (řekněme 6-7/10). U chlapů zas 180-190, 80-90 kg, „umírněně“ pohledný. To je prostě biologicky dané, průměr je něj. A zbytek na škále už je prostě odchylka - i tak ale platí, že někdo naopak tyto odchylky preferuje (třeba znám několik mužů, co považují za odpudivé, když žena váží přes 50 kg). Takže věřím, že o ní není takový zájem jako o průměrně pěknou holku 165… Ale určitě nějaký zájem bude. Stejně jako o holky 180+.
@Mango_Lassi píše: Více
Aha, no tak jí přeji mnoho šťastných chvil se zakládáním diskuzí
@ofo píše: Více
Každému se líbí něco jiného, neboj, i ty se určitě někomu líbíš ![]()
@bloklimiucet píše: Více
Ono zalezi i kolik ten muz sam meri, pokud ma 1,70, urcite nebude chtit prumernou zenu s vyskou 1,75 m
A kazdej chlap fakt neni nejakej cahoun, takze vyska 1,55 m, by pro ne byl optimal…jinak mne se libi klidne i mensi zeny, urcite vic, nez ty moc vysoke…to souhlas, ze u zen je to nad 175 cm, uz pomerne hodne a maji i zuzeny vyber. Kdybych si mohla vybrat, budu radeji prcek
U zen to vubec nevadi. Ja jsem teda ten vyskovy prumer, takze jsem taky spokojena, vic bych merit nechtela.
@Mango_Lassi píše: Více
Mozna potrebuje proste donekonecna ujistovat, ze to bude dobry. ![]()
Ja uz Ti mozna zakladatelko psala, protoze vzdycky prcky ujistuju, ze staci trocha zdraveho sebevedomi. Ve smyslu, ze nesmi Te tva vyska/vaha trapit. Muj nejmensi partner mel 182 cm a nejvetsi 198
, pres 190 jsem partneru mela vic
, nikdy nebyl problem.
Mám 152cm/43kg.
Líbím/ nelíbím ….. se svou výškou bohužel nic neudělám.
Nicméně jsem nikdy problém s muži neměla, ale to asi nebude jen výškou ![]()
Jinak měla jsem spolužáčku 185cm a to byl problém pro sousta kluků, byla kolikrát o hlavu vyšší jak oni.
Všem chlapům bez výjimky se nejvíce líbí, když má ženská 198 cm a 198 kg.
Popsala jsi mě. Akorát teda vážím více
A co se ptáš tady? Každému chlapovi se líbí něco jiného.. ![]()
Příspěvek upraven 16.05.24 v 17:45
No nevim. Známá má 158 cm a chlapům se líbí. Je hubená, blond, světlé oči a má prsa. Na každém prstě má chlapů deset. Ale z tvého popisu mi to vyznívá jako klučičí postava a to se třeba chlapům v mém okolí nelíbí. V práci jsme takovou ženu s dětskou postavou měli a líbila se jen jednomu.
@Serpentini píše: Více
Ja si myslim, ze u kazde postavy zalezi, jak se oblece.