Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jeden spolužák z gymplu se mi celkem líbil. Přišlo mi ale že i na ten všech výletech tam blbne s kamarády, chechtá se tam a hrají s flaškou. Navštěvujeme ale stejnou hodiny ruštiny. Sedí o přestávce vždy se spolužákem a poštuchují se. Napsal mi na popud profesorky že dnes není hodina. Rozhovor byl opravdu krátký.
On: Ahoj, všem ruštinářům odpadá dnes hodina.
Já: Ahoj, moc ti děkuji za zprávu.
On: Rádo se stalo.
jako zvát ho někam ven na rande to zase nechci, hlavně nechci pak vypadat zoufale nebo aby si mě pak dobírali spolužáci. nebo jsem přemýšlela nějak nahodit zda někdo by nešel z party plavat…nevím no.
Ozvala jsem se mu po gymplu, když jsme odešli. Viděla jsem ho, že něco zatrhává na fb - nějakou akci o níž má zájem.
Zkontaktovala jsem ho přes fb
Já: Ahoj, nejde někdo na tuhle akci?
On: Nevím o nikom, kdo by tam šel.
Jako co mu na to mám napsat…kamarádka říkala, že kdyby měl zájem, tak by třeba mi rozvinul konverzaci…zase se nechci nějak vtírat…
Nemá cenu se vtírat a nemá zájem?
@ofo proč to sem pořád cpeš. Že změníš nick ti nepomůže, navíc je to zakázaný, být tu pod více nicky.
A co kroky, jak dlouhé dělá kroky? A sportovec je to naruživý, jídlo si do krabičky bere, večer chodí přes hřbitov…to všechno zjisti, to jsou zásadní informace. Jinak ta vaše komunikace je úžasná, ten po tobě jde, jak slipka po flusu.
@pikola píše: Více
No tak ji nezaviď, že má takové úspěchy u mužů a tolik rady potřebných kamarádek ![]()
@ofo Nechceš vyhledat odbornou pomoc? Naprosto vážně, volíš stejná slova, stejné otázky a stejné situace.
https://www.emimino.cz/…ajem-519472/
Kluci o tebe nemají zájem ne kvůli krátkému kroku
, ale protože jsi mimoň, který vše analyzuje, řeší a bez porady si nevybere ani tampóny.
@ofo Měla jsi místo ruštiny pozvat k sobě na lekci francouzštiny.
@Alušáček píše: Více
Opačko z bižule, matriky (počítání pih) ![]()
Holky, ona ale nemá reálný vhled do své situace. Řeší tu x let stále ty samé problémy pod x nicky, jen občas změní reálie. Obávám se, že to je nějaký Asperger/OCD, co ji nutí neustále analyzovat naprosto běžné situace, které se odehrály před x lety. Navíc, když ty diskuze porovnáte, nemění ani skladbu vět, otázky, jen zamění němčinu za ruštinu.
Sama to nevyřeší. Ale ani my jí s tím bohužel nepomůžeme.
Příspěvek upraven 14.03.24 v 17:06
@Atisia to uz jsme ji tady psaly před několika lety, kdy začala řešit ty dlouhé kroky z tanečních a už to byla tehdy deset let stará záležitost.
Myslím si, že odborníky navštěvuje, určitě to její rodiče nenechají jen tak být, když vidí, jaká je a že sama si neporadí.