Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jméno jako takové není špatné. Ale já nemám ráda nechápu ty všechny Ely. Eliška, Elena, Elen, Ella, Ela, Elli, Eliana, Eleonor, Eleonora…1000 holčiček a má všechny se stejně volá Eli.
Prijde mi to jak jmeno chlapecke, ale proti gustu…hlavne ze se libi tobe! ![]()
@chaela píše:
Jméno jako takové není špatné. Ale já nemám ráda nechápu ty všechny Ely. Eliška, Elena, Elen, Ella, Ela, Elli, Eliana, Eleonor, Eleonora…1000 holčiček a má všechny se stejně volá Eli.
Me treba zas prijdou vtipny snahy byt za kazdou cenu originalni a v zadnem pripade nedat Sofii, Emu nebo Elu a pak prijdou do skolky vsechny deti oblecene v stejnokroji z Pepco. Proste original. At si kazdy dava, co se mu libi.
Zakladatelko, jmeno se mi nelibi, ale pokud tobe a partnerovi ano, klidne je dej.
Mě to moc evokuje název léku Postinor (pilulka po)
Takže ne, nelíbí.
Mě se jméno také nelíbí. Přijde mi jako název nějakého výrobku pro ženy. Ale pokud se líbí tobě tak je to správně.
Mě to přijde jako název nějakého prostředku na domácí úklid
. Ale obecně nejsem zastáncem těchto „netradičních“ jmen, takže můj názor musí být zcela objektivní
.
@unuděná píše:
Mě to moc evokuje název léku Postinor (pilulka po)Takže ne, nelíbí.
Mě se to právě taky hned nabídlo
Takže za mě taky ne.
Jako fakt existuje, pouzila jsem google, ale jako prvni mne napadlo, ze jste nevedeli jak se pise Eleanor. Ze je to takova pocestena verze, pisu co slysim.
Znám z okolí děvčátko tohoto jména. Příjmení má cizí, takže to docela i pasuje.
Ahojte, nedávno jsem narazila na jméno Elinor, je to anglická verze jména Eleonora, což se mi taky líbí, ale Elinor je o dost snadnější na výslovnost. Co na to jméno říkáte? Líbí se vám?