Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, zajímalo by mě jaký máte názor na kokosový olej a jaké sním máte zkušenosti? Zda ho hodně využíváte či jen málo, atd. Děkuji moc. ![]()
Mám jen ty nejlepší zkušenosti, má prý vlastnosti, které jsou nejblíže lidské kůži, používala jsem v těhotenství i jindy na celé tělo, kdo má suché zničené vlasy, dá se udělat zábal. No a i na vaření je skvělý
![]()
@lucillee ja to same. Mažu se s nim cela od hlavy az k pate. Konecne nemam podrazdenou pokozku a o dost se mi zlepsil i oblicej.
@Muflu Kupuju v DM tento. Mimochodem nelekejte se, že někdy je tekutý a někdy sražený, i lehoučkým zahřátím v rukách je v tekutém stavu ![]()
Děkuji mám přesně z DMKA doma, ten větší a četla jsem recept právě co se týče zubů- 20minut si sním vyplachovat ústa. Dvakrát už jsem to udělala.
ale nejradši bych ho snědla ![]()
Kupuju taky v DM a je perfektní. Na vlasy, pečení, mazání celého těla, někdo si tim i čistí zuby ![]()
Nedam na něj dopustit. A krásně voní
Já taky používám navlasy, kůži a navareni. Je perfektní. Mám jak z dm ve skle tak od saloosu. Oba super.
Také kupuji v DM, jeden mám v lednici do kuchyně, druhý v koupelně jako kosmetiku.
Mimochodem, mám velmi citlivou kůži, při holení intimních partií a v podpaží se po všem osypu. Holení kokosákem je jediné, co snesu. Ano, zanáší to žiletku, ale neznám nic lepšího. Je ale pravda, že jsem málo „osrstěná“. ![]()
@loveyme píše:čistí zuby?
Kupuju taky v DM a je perfektní. Na vlasy, pečení, mazání celého těla, někdo si tim i čistí zuby
Nedam na něj dopustit. A krásně voní
@jkra píše: čistí zuby?
Jo, čistí perfektně, je to super na citlivé zuby i jako prevence kazů.