Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, dočetla jsem se o zeleném ječmenu, že je to zelený zázrak, ale nevím přesně jaké má účinky, píše se o něm různě. Máte s ním někdo zkušenost? Chtěla bych znát názor těch, co ho užívají a v čem pomáhá. A může se používat i při kojení? Potřebuji trochu očistu, ale bojím se, že pak všechno špatné půjde do mléka. Ještě jsem slyšela i o chlorelli. Musí se používat společně? A včem je prospěšná? Ráda bych znala názor těch, kteří ječmen neprodávají, ale používají. Děkuji
Mně malý hrozně trpěl na kliky. Hlídala jsem si jídelníček, abych nejedla něco, co mu může škodit, furt mi řval, nespal… až jedou dojela kamarádka a poradila mi, že bych mohla mít překyselený organismus, a že mu to mé mléko možná nedělá dobře. Ani jsem nevěděla, že dělá dealerku GW, ale byla jsem tak zoufalá, že jsem to zkusila. S překvapením můžu říct, že ječmen udělal dobře mně i malému. Když máme noc na prd, dám si ráno dvojitou dávku a jsem jako raketová myš, vitálnější, spravila se mi pleť i zažívání. S ohledem na výši rodičáku je to dost drahé, ale mě to za to stojí. Chlorellu mi také cpala, ale tu já mám oblíbenou jinou značku. A slyšela jsem názory, že s chlorellou se nedoporučuje začínat v těhu ani při kojení. Pokud ji člověk jí už dlouho a pravidelně, může jí užívat, ale začínat kvůli detoxu v době kojení není dobré. To ale neplatí u ječměne.
@klenice Děkuji za odpověď, takže při kojení ječmen nevadí, neměly by se dostat nějaké škodlívé látky z mého těla do mléka? Já chci právě něco na detox, mám problém s pletí a jsem po operaci žlučníku, takže mám i zažívací problémy. Chci zkusit něco přírodního, ale aby to miminku nezaškodilo.
@Isia Mně ani malému to nijak neuškodilo, naopak a bylo mi řečeno, že při kojení nevadí.
Tak zkus a uvidíš ![]()