Zelený ječmen a kojení

982
27.10.14 09:21

Zelený ječmen a kojení

Dobrý den, dočetla jsem se o zeleném ječmenu, že je to zelený zázrak, ale nevím přesně jaké má účinky, píše se o něm různě. Máte s ním někdo zkušenost? Chtěla bych znát názor těch, co ho užívají a v čem pomáhá. A může se používat i při kojení? Potřebuji trochu očistu, ale bojím se, že pak všechno špatné půjde do mléka. Ještě jsem slyšela i o chlorelli. Musí se používat společně? A včem je prospěšná? Ráda bych znala názor těch, kteří ječmen neprodávají, ale používají. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
27.10.14 10:44

Mně malý hrozně trpěl na kliky. Hlídala jsem si jídelníček, abych nejedla něco, co mu může škodit, furt mi řval, nespal… až jedou dojela kamarádka a poradila mi, že bych mohla mít překyselený organismus, a že mu to mé mléko možná nedělá dobře. Ani jsem nevěděla, že dělá dealerku GW, ale byla jsem tak zoufalá, že jsem to zkusila. S překvapením můžu říct, že ječmen udělal dobře mně i malému. Když máme noc na prd, dám si ráno dvojitou dávku a jsem jako raketová myš, vitálnější, spravila se mi pleť i zažívání. S ohledem na výši rodičáku je to dost drahé, ale mě to za to stojí. Chlorellu mi také cpala, ale tu já mám oblíbenou jinou značku. A slyšela jsem názory, že s chlorellou se nedoporučuje začínat v těhu ani při kojení. Pokud ji člověk jí už dlouho a pravidelně, může jí užívat, ale začínat kvůli detoxu v době kojení není dobré. To ale neplatí u ječměne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
27.10.14 12:12

@klenice Děkuji za odpověď, takže při kojení ječmen nevadí, neměly by se dostat nějaké škodlívé látky z mého těla do mléka? Já chci právě něco na detox, mám problém s pletí a jsem po operaci žlučníku, takže mám i zažívací problémy. Chci zkusit něco přírodního, ale aby to miminku nezaškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
27.10.14 12:30

@Isia Mně ani malému to nijak neuškodilo, naopak a bylo mi řečeno, že při kojení nevadí. :nevim: Tak zkus a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková