Nazor na kosmetiku - essence

Anonymní
3.11.22 19:35

Nazor na kosmetiku - essence

Hezký večer

Mam takový dotaz, co si myslíte o kosmetice essence, mě se líbí ty ty hydratační séra, tolik vůní, teď vyšla i rtěnka co se mění podle nálady, nebo lesk fake lips.

A je jasné že každému vyhovuje něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.11.22 19:40

S pink pandy? Třeba? Mám 2 palety stínu, oční sérum, masku s uhlím a ještě s Dyni jsem měla. Měla jsem zálusk na gely pod oči. Určitě by se tu našlo ještě něco. Taková fajn kosmetika.

• Citovat
  • Upravit
37132
3.11.22 19:51

No za mě můžu říct, že kvalita odpovídá ceně, takže nic moc. Zkusila jsem pár věcí, ze stínů mi pálili oči, řasenka se mi hrozně roztékala, lak na nehty byl druhý den oloupaný :roll: víc jsem nějak neměla odvahu zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.11.22 20:08

Dnešní drogerková kosmetika už je na tom líp než kdysi, ale spíš bych se koukla po jiných značkách, i když essence se teď taky dost zvedla. Dobrý asi budou produkty na tvář, pokud nejsi moc náročná, makeupy, pudry a tak. U těch pudrových produktů mi ale vadí to balení ala plasťáček, i když to jen leží na místě, brzo se rozbije :? ale zase co od toho člověk za stovku očekává, že :lol: produktů na pusu bych se taky nebála, zbytek za mě spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.11.22 20:21

Me vyhovuje. Na stredni skole jsem po ni sahla jako po levny variante a nejaky produkty mam rada stale. Jinak celkive kupuju levnejsi drogerkovou - essence, trend it up, miss sporty, dermacol,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.11.22 20:58
@Anonymní píše:
Hezký večer

Mam takový dotaz, co si myslíte o kosmetice essence, mě se líbí ty ty hydratační séra, tolik vůní, teď vyšla i rtěnka co se mění podle nálady, nebo lesk fake lips.

A je jasné že každému vyhovuje něco jiného.

Já myslím že je dobrá…mají pěkné barvy lesku na rty…mají i hezké odstíny stínu na oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
3.11.22 21:41

Tuto značku si kupuje dcera (14 let). Jednou jsem si půjčila stíny a byla jsem překvapená kvalitou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
3.11.22 21:47

Myslím, že v téhle cenové kategorii jedna z mála dlouhodobě cruelty free značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
4.11.22 04:46

Essence a Catrice maji dobre pudrove produkty na tvar. Dobry vyber rasenek a rtenek.
Ocni stiny obchazim obloukem, tam si potrpim na jinou kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.11.22 06:58

Kvalita odpovídá ceně. Nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
4.11.22 08:04

Za mne. Spíš nic než moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
4.11.22 08:08

Levná, nekvalitní kosmetika pro mladé slečny.

• Citovat
  • Upravit
34473
4.11.22 08:22

Kvalita odpovídá ceně. Já ji nepoužívám, dcera má pár kousků dekorativky. Pro mladou slečnu proč ne, nemám s tím problém, ale pečující produkty bych ji rozmluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.22 16:38

Ahoj, mohla bych vás poprosit o vyplnění dotazníku k DP, který je max na 10 min. Téma dotazníku se týká poradenství a komunikace se zákazníkem v drogistickém řetězci dm https://76718-2.vyplnto.cz/. Všem moc děkuju za vyplnění.☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.11.22 10:30

Vyzkoušela jsem a nic moc, raději si připlatím za kvalitnější kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová