Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S pink pandy? Třeba? Mám 2 palety stínu, oční sérum, masku s uhlím a ještě s Dyni jsem měla. Měla jsem zálusk na gely pod oči. Určitě by se tu našlo ještě něco. Taková fajn kosmetika.
No za mě můžu říct, že kvalita odpovídá ceně, takže nic moc. Zkusila jsem pár věcí, ze stínů mi pálili oči, řasenka se mi hrozně roztékala, lak na nehty byl druhý den oloupaný
víc jsem nějak neměla odvahu zkoušet.
Dnešní drogerková kosmetika už je na tom líp než kdysi, ale spíš bych se koukla po jiných značkách, i když essence se teď taky dost zvedla. Dobrý asi budou produkty na tvář, pokud nejsi moc náročná, makeupy, pudry a tak. U těch pudrových produktů mi ale vadí to balení ala plasťáček, i když to jen leží na místě, brzo se rozbije
ale zase co od toho člověk za stovku očekává, že
produktů na pusu bych se taky nebála, zbytek za mě spíš ne.
Me vyhovuje. Na stredni skole jsem po ni sahla jako po levny variante a nejaky produkty mam rada stale. Jinak celkive kupuju levnejsi drogerkovou - essence, trend it up, miss sporty, dermacol,…
@Anonymní píše:
Hezký večerMam takový dotaz, co si myslíte o kosmetice essence, mě se líbí ty ty hydratační séra, tolik vůní, teď vyšla i rtěnka co se mění podle nálady, nebo lesk fake lips.
A je jasné že každému vyhovuje něco jiného.
Já myslím že je dobrá…mají pěkné barvy lesku na rty…mají i hezké odstíny stínu na oči…
Tuto značku si kupuje dcera (14 let). Jednou jsem si půjčila stíny a byla jsem překvapená kvalitou..
Myslím, že v téhle cenové kategorii jedna z mála dlouhodobě cruelty free značek.
Essence a Catrice maji dobre pudrove produkty na tvar. Dobry vyber rasenek a rtenek.
Ocni stiny obchazim obloukem, tam si potrpim na jinou kvalitu.
Kvalita odpovídá ceně. Já ji nepoužívám, dcera má pár kousků dekorativky. Pro mladou slečnu proč ne, nemám s tím problém, ale pečující produkty bych ji rozmluvila.
Ahoj, mohla bych vás poprosit o vyplnění dotazníku k DP, který je max na 10 min. Téma dotazníku se týká poradenství a komunikace se zákazníkem v drogistickém řetězci dm https://76718-2.vyplnto.cz/. Všem moc děkuju za vyplnění.☺️️
Vyzkoušela jsem a nic moc, raději si připlatím za kvalitnější kosmetiku.
Hezký večer
Mam takový dotaz, co si myslíte o kosmetice essence, mě se líbí ty ty hydratační séra, tolik vůní, teď vyšla i rtěnka co se mění podle nálady, nebo lesk fake lips.
A je jasné že každému vyhovuje něco jiného.