Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po antikoncepci by mělo. A to máš takto rozházené, když ji bereš? To by nemělo být… ![]()
No tak to jsi u gynekologa byla nedávno, to by těhotenství zjistil… tak bych se vůbec nebála. ![]()
No… psala jsi, že jsi měla 2× zpoždění, to znamená, že o možném těhotenství uvažuješ už minimálně 2 měsíce, je to tak? Myslím si, že by to poznal - děloha by byla víc prokrvená. Dělal Ti ultrazvuk? (Ptám se, protože mi třeba dr. dělá na preventivce pokaždé, ale nevím, jestli to dělají všichni gynekologové.) Udělej si test znova - už jsi začala antikoncepci brát? Jestli bude test negativní, těhotná nejsi, po 2 měsících už by tam byly dvě čáry jako blázen. A cítíš se fyzicky nějak blbě? Nestresuj, podle mě na 99,99% těhotná nejsi.
Dneska jsem si dělala test a byl negativni..ee nedělal mi ultrazvuk…antinu začnu brat až dostanu menstruaci a jinak nějak fizicky blbe se necítím..ani mi nebylo patně nic…a jak už byl negativni trak nejsem ![]()
Ahoj, rada bych znala vas nazor - den po ukonceni menstruace (3 dny pred ovulaci) jsem mela behem dne 3× nechraneny styk… jaka je moznost, ze jsem tehotna? Predem diky za odpoved
Ahj Mio,
jojo, je to klidně možné
Já otěhotněla v posldní den MS. Spermie mají životnost až 5 dní - oni tam na to vajíčko klidně počkají
Dokonce jsou případy, že někdo má ovulaci hned těsně po MS, styk má těsně před ní, spermie se ve vejcovodu schovají a pak otěhotní ![]()
@Anonymní píše:
Dneska jsem si dělala test a byl negativni..ee nedělal mi ultrazvuk…antinu začnu brat až dostanu menstruaci a jinak nějak fizicky blbe se necítím..ani mi nebylo patně nic…a jak už byl negativni trak nejsem
Určo nejsi těhotná, to už by se projevilo - fyzicky i na testu. Ale chápu, že to jsou stresy. ![]()