Né, botičky néééééé mámo !

43034
17.7.10 17:52

Né, botičky néééééé mámo !

Co jsem to za matku!
Dala jsem mláděti botičky !!!!!!

nechápu to, před týdnem je měl hodinu na nohách a v pohodě a teďka-usedavý pláč, chodit nešlo, lézt nešlo, jen sedět a konzumovat jeden křupík za druhým, to se jakš takš dalo :-)
Botičky mám několikery, v konkrétním kuse to není.

vím, že ho navyknu, budu mu je dávat každý den na chvilku, ale zažila jste tohle některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.7.10 18:14

Pokud jeste leze a chodi jen prilezitostne, dala bych spis mekke capacky, nebudou mu pri lezeni vadit. Pevna podrazka neni vhodna, dokud dite prevazne nechodi, i kvuli zpevneni svalu.
Ale zvykne si, neboj, jen si je bude chvili sundavat, ale to je takove celkove svlikaci obdobi (vztahujici se i na plinu :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.7.10 18:18

Kdyz to po sobe tak ctu, tak jeste musim dodat, ze se svym nepevnobotickovym nazorem jsem brana jakozto absolutni extremista, vsichni ostatni, co znam, tak diteti davaji pevnou botu od prvnich krucku kolem nabytku.
Takze uznavam, jsem exot, obzvlast, kdyz se ted na podzim chystam objednat boticky robeez, ci jak se jemnuji, co v prepoctu vyjdou na tisicovku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.7.10 18:19

Pudli, já jsem to ve filmu viděl obráceně: Ale maminka mi před koupáním sundává bačkůrky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
17.7.10 18:33

čiči nám rehábka říkala ne botičky do roka, ikdyž bude chodit. rok je mu za 14 dní, tak ho chci pomaličku zvyknout. začíná se pouštět do prostoru a v téhle fázi prý botičky pomohou.

ale drahý nový kupovat nebudu, máme naštěstí hodné tetičky, které zachrání naši rodinu od krachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
17.7.10 18:44

Neporadím:(My první botičky byli kupovat jako velkou věc byly to takové kdžy ještě enchodil ale aby vneku když bylo chladněji nebyl bos,s měkčí podrážkou.To se mu zalíbilo vybírat si a nikdy nebyl problém…jen psoeldního asi půl roku máme problém s tím že nechce na doma bačkůrky :nevim:
chce to aby si zvyknul co mu zkusit dát vybrat z těch botiček co má které se mu nejvíc líbí?ukázat mu jak ty taky nosíš botičky a že kdžy už je mžůe nosit už to není miminko ale velký kluk/holka?Venku ukazovat jak všichni nosí botičky?U nás tohle vždy zabralo udělat z něčeho velkou věc že už je velký kluk a ne malé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.7.10 19:10

Samíkovi se taky ze začátku botičky moc nelíbily, furt se na to díval, jakože co jsme mu to proboha dali :lol: :lol: :lol:

Použili jsme vychvalovací metodu zn. Crystal87 - jaké má krásné botičky, jak jsou skvělé… a v pohodě :mrgreen: Stejně jsme postupovali i s čepicí, kterou nechtěl víc, než ty boty - jak když se jde ven, musí být čepice a jakou ji má krásnou a jak mu sluší, ukázat v zrcadle… Prostě vychválit až do nebe :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.7.10 19:51

nám řekla neuroložka, že dokud nebude většinu času stát a chodit, tak rozhodně ne boty, jen ponožky s protiskluzem.
je to i zde na konci - bod 5
www.solen.cz/…04/06/07.pdf
jo a tohle jsem poradila kamarádce, která v té době co popisuješ dávala na doma bačkůrky a začal jí kluk mnohem víc chodit, s těma bačkorama se mu nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
17.7.10 20:05

Tak my máme botiček několikero, hlavně dárky od hodných tetiček, babiček atd. Vše kvalitní, s žirafou. Nejdřív si je Naty taky prohlížela, co to jako je. Pak si jich přestala všímat. Jen jedny bot, netuším do dnes proč, prostě na noze mít nechtěla a ne a ne a ne. Okamžitě je sundala, přitom má jedny podobné a ty nosila. Už jsou jí malé a jestli v nich jednou chvilku stála? To je tak vše. Tak jestli mu nejsou nepohodlné, jesli jsi zkoušela stejný typ nebo značku.. :think:

Jinak mi botičky sundavá když jí začínaj být menší. Sice to pořád přeměřuju a kontroluju, ale zjistila jsem, že Naty je spolehlivý ukazatel. Jakmile jí přestanou být pohodlný, tak je do pár minut sundavá a to jí podle mě ještě tlačit nemůžou. Obujem větší a je klid.

Takže tolik moje zkušenosti, víc asi neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.10 20:38

Maty dělal to samé.U nás cokoliv nechce má také svojí metodu proto že je Maty lakomeček řeknu že to dám pavlíkovi a petříkovi(sousedi) takže radši si je nechá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.7.10 20:39

a boty jsem dávala až když chodil takže po roce.Dřív nám to dr nedoporučil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
17.7.10 21:24

Každý dítě má, zdá se, nějakou takovouhle úchylku.
Třeba to moje nesnese nový oblečení/boty/čepici. Přechody mezi ročníma obdobíma jsou plný hysterických záchvatů. Bundu, kterou Maty nosil celej podzim, na jaře odmítl oblíct, narvala jsem ju na něj, před barákem se mi dokonce pozvracel :roll: Narvat na něj lacláče je nadlidskej výkon. Sandály přežil jen proto, že jsme mu je do nebes vychválili a tatínek je měl taky, 3/4 kalhoty si stahoval ke kotníkům ještě kdo ví jak dlouho po oblečení :roll: Klobouk máme jeden jedinej nositelnej, netuším, co bych dělala, kdybysme ho ztratili.
Neporadila jsem, každopádně ti přeju míň konzervativní dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.7.10 21:44

Naše dítě zase nesnese dlouhé rukávy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
17.7.10 21:52

Jája doma nikdy botky ni bčkory nenosil .. . Mi je proti srsti mu je dát, když se v tom noha paří. :nevim:.
Stál od 5tim, tak měl v půlroce bačkory na ven,když byl v trávě, kde si stoupal a oblejzal kočát, aby ho to nepíchalo, první botky měl v cca 10měs, kdy ale moc z kočáru nelezl, jen při delším čekání třeba na bus.V kočáru jezdil bez bot, nandavala jsem jen když chtěl ven z kočáru, jinak je na nohou neměl (pokud jsme nebyli fkt venku pěšky třeba před barákem) …
Z počátku taky protestoval, ale zvykl si …

• Citovat
  • Upravit
43034
18.7.10 16:00

Tak asi vyreseno, asi se jich bál.
doma na ne ani nesahal a peclive je oblezal.
Vyzkousela jsem to zase v kostele (predtim v kostele o nich ani nevedel), tak zprvu knikot ale dudlicek a deni okolo ho zaujalo, postupne si na ne stupnul a zacal si na ne rucickama sahat a ke konci uplne v pohode, akorat v tom byl neohrabanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí