Nebezpečná místa na cestě do školy

Anonymní
2.6.17 10:23

Nebezpečná místa na cestě do školy

Dřív než ze sebe půjdu dělat blbce někam na úřady :D, chtěla bych posondovat, jestli někdo nemá přehled o nějakých platných vyhláškách, nařízeních, nebo jakým způsobem toho dosáhnout. O co jde. Na cestě do školy jsou dvě místa, kolem kterých děti procházejí (těsně u chodníku), jedno je zakanalizování náhonu a druhé sifon. Pozemky spravuje povodí a ani jedno z těchto míst nemá žádné oplocení, rošty, mříže nebo něco. Prostě když dítě poposkočí dva metry, spadne tam :(. Má povodí nějakou povinnost zabezpečit taková místa? Nejlépe prosím odkaz na nějaké zákony atd. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
2.6.17 10:59

To je dotaz… :) samozrejme ze musi. Jakakoliv stavba na komunikaci musi byt ohranicena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
2.6.17 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.17 11:14

To ale není staveniště!!! To má jako být „hotové“.

• Citovat
  • Upravit
1618
2.6.17 11:15

Pokud je to nebezpečné, riziko nehrozí jen dětem ale všem. Stěžovala bych si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.6.17 11:49

Copak ten náhon, ale sifon je neskutečně nebezpečný i pro dospělého, natož pro dítě. Myslím, že blbce ze sebe dělat nebudeš, když zajdeš na úřady, ať to zabezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.6.17 12:08

Nevím o jak velkou obec jde, ale ja chodila vždy rovnou za starostou :think: a prudila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.6.17 12:15
@catherine100 píše:
Nevím o jak velkou obec jde, ale ja chodila vždy rovnou za starostou :think: a prudila :mrgreen:

Taky mám půlroční prudicí zkušenost. Pan starosta mě dodnes z dálky zdraví :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.6.17 12:20
@Amys píše:
Taky mám půlroční prudicí zkušenost. Pan starosta mě dodnes z dálky zdraví :mrgreen: :lol:
:mrgreen: Ten náš si myslím oddychnul, když jsme se odstěhovali :mrgreen:

@kdochcekam tak tak…A ja sama mám zzkušenost z komunální politiky, ze spoustu věcí se začne dít až se lidi ozvou, ono taky nemůžou vědět co všechno lidi „pálí“,když jim to nikdo nerekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí