Nebezpečné chůvičky? Prosím, uklidněte mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
11.2.13 11:53

Díky za podporu. :) Je pravda, že už z toho šílím. :( Mám o malou strašný strach, snažím se ji chránit, jak to nejlíp umím, a stejně je to málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
11.2.13 11:54

Víš kolik toho prokážou vědci v jednom státě a druhý stát to dementuje? To není oficiální zdroj - oficiální beru například zmíněnou Světovou zdravotnickou organizaci, která to oficielně popřela.

Mimochodem, co to bylo za mikrovlnky a kdy? Zbytečně zakladatelku děsíš, protože těmito nekonkrétními a dlouhodobě nepodloženými zprávami, které jsou asi tak objektivní, jako to, že se pangas živí pneumatikami, do ní jen zaséváš semínka pochybností. Nepodloženě.

Ono se stačí podívat i na takovou banalitu, jako je deci vína denně v těhotenství denně - co stát, to výzkum a to názor.

• Citovat
  • Upravit
rachel55
11.2.13 11:59

@Naima tak brat jako oficialni zdroj Svetovou zdravotnickou organizaci, to jsi me pobavila
ne ja Ti rozumim, ale to pro me opravdu oficialni zdroj informaci neni, ta uz zklamala hodnekrat
ja ji nedesim, kazdy snad mame svuj rozum a bohuzel dnes je tech informaci kolem nas tolik, ze je nekdy velmi tezke se ve vsem orientovat
za tim co jsem sem napsala si stojim a beru, ze nekdo ma jiny nazor a veri jinym zdrojum, ja ne
cela ekonomika je zalozena na prodeji zbozi a penize jsou dulezitejsi nez zdravi a tak to proste je

• Citovat
  • Upravit
Naima
11.2.13 12:01
@rachel55 píše:
@Naima tak brat jako oficialni zdroj Svetovou zdravotnickou organizaci, to jsi me pobavila
ne ja Ti rozumim, ale to pro me opravdu oficialni zdroj informaci neni, ta uz zklamala hodnekrat
ja ji nedesim, kazdy snad mame svuj rozum a bohuzel dnes je tech informaci kolem nas tolik, ze je nekdy velmi tezke se ve vsem orientovat
za tim co jsem sem napsala si stojim a beru, ze nekdo ma jiny nazor a veri jinym zdrojum, ja ne
cela ekonomika je zalozena na prodeji zbozi a penize jsou dulezitejsi nez zdravi a tak to proste je

Rozhodně důvěryhodnější, než parta italských vědců, ale myslím, že si v zásadě rozumíme ;). A beru tvůj postoj, já také nejsem kamarád mikrovlnek, ačkoliv si nemyslím, že jsou škodlivé. S ekonomikou souhlasím, to ani jinak nejde :).

• Citovat
  • Upravit
rachel55
11.2.13 12:02

Svetova zdravotnicka organizace uz v minulosti mnohokrat lhala, je to smutne, ale je to tak

• Citovat
  • Upravit
10
11.2.13 12:09

Děkuji všem za příspěvky. Teď mi stejně nezbyde nic jiného než doufat, že jsem dceři neublížila a že bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
11.2.13 12:14
@MamkaLenka píše:
Děkuji všem za příspěvky. Teď mi stejně nezbyde nic jiného než doufat, že jsem dceři neublížila a že bude v pořádku.

Buď opravdu v klidu, chápu, že člověk ze všeho šílí a něco mu dochází nebo ho to napadá zpětně, ale to by ses musela opravdu zavřít do vakua a nikdy z něj nevyjít :).

• Citovat
  • Upravit
10
11.2.13 12:19

Je to krásný, mít dítě, to nejkrásnější na světě, úplně jiný rozměr lásky, ale na druhou stranu člověk pozná, co je to ten nejhorší strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.2.13 12:30

No je to fakt s tím strachem. Posledně jsem takhle vyšilovala, když jsem zjistila, že malého blbě nosím a přetěžuju mu tak krční páteř. Až ve čtyřech měsích jsem si blbec pustila CD sestry v akci a tam to bylo pěkně ukázané. Hned jsem ho tak chudáka začala nosit a jak na to nebyl zvyklý, tak se mu to vůbec nelíbilo No to aby člověk všechno věděl a všude byl a pořád něco zkoumal.
No je třeba se uklidnit a hlavně dát dětem lásku a jít nějak tak tou střední cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.13 12:36

Nevím, co je lepší, jestli se snažit nasbírat co nejvíc informací v knížkách, na netu a od ostatních maminek, nebo radši nic nečíst, možná dělat něco blbě, ale aspoň se tím netrápit. Já se snažila zjišťovat co nejvíc info, abych nedělala chyby, ale pořád je dělám a dělat určitě budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.5.15 18:40

Obnovuji diskuzi. Mám 5ti měsíční holčičku. Od narozeni máme dětskou základnu od chuvicky v postylce, asi 30 cm od hlavičky. Az dnes jsem zjistila, ze chuvicka vyzařuje záření, které by mohlo být škodlivé. Porad musím myslet na to, ze to mohlo nasi dcerce nějak ublížit. V návodu psali o vzdálenosti 1m, ale psali tam o kabelu, aby se k němu dítě nedostalo. Najde se někdo kdo to mel umístěné podobně jako my? A opravdu hrozí nějaké nebezpečí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.5.15 18:52

@radrad ja to mela stejne :), kdyz byl syn malinkej, mela jsem ji taky u nej v postylce, ted jsou mu 2 a jevi se uplne normalni :), metr od hlavy ji nema ani ted :think: Mam ji na nocnim stolku a ten je tak max. pul metru od nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.5.15 19:04

@Ya-ya treba proto, ze to nekdo tak neresi…nebo proto, ze neni kam jinam ji dat, ze… :roll: tech duvodu muze byt x… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.5.15 19:09

To mas jedno, jestli to mas u hlavy nebo 4 metry daleko.. to zareni tam je a bude a dokonce kfdyz ty chuvy vypnes, mas tam wifi a x jinych signalu:D v dnesni dobe to nema smysl resit.. zdar rakovine.. :D mimochodem, jak to ite zacne mit lokomocni schopnosti, tak ti s tou chuvickou udela svuj poradek, kdyz ji bude mit u hlavy :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
15.5.15 19:37

Prosimte uklidni se, čtyři mesice nejsou zadna doba a zadne záření ji nic neudělalo. Jak by na tom asi byli nedonosenci-ti jsou v zajetí pristroju a monitoru dechu mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí