Nebraní antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.12.15 06:49

Nebraní antikoncepce

Zdravím Vás, mám otázečku. V září jsem přestala brát antikoncepci a od září jsem pribrala 4 kg - má vliv na to antikoncepce? :) děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8780
13.12.15 07:12

Muze a nemusi. Ale tak jsou to hormony a ty samozrejme vahu ovlivnuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.12.15 07:19

Tak od září jsou to tři měsíce…jak píše Svandu, může to tak být a nemusí, hormony udělají své…a nebo to může být tím, že na podzim a v zimě má člověk méně pohybu než v létě ;) já nabrala pět kilo spíš když jsem antikoncepci začala brát, po vysazení mi dvě kilča ubyly ;) každý to má asi jinak, než se to tělo trošku srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
13.12.15 08:16

Tak záleží kolik jsi místo toho začala brát knedlíků navíc :) Podle mne je to pitomost, nemá to na přibírání vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
13.12.15 09:09

Antikoncepce většinou ovlivňuje váhu směrem nahoru, takže při vysazení bych to tipla spíš na víc jídla a míň pohybu, než na prášky.

• Citovat
  • Upravit
9374
13.12.15 10:08

A nejsi těhotná? :) Jinak myslím, že pokud se stravuješ stejně jako dřív a neomezuješ pohyb, který jsi měla, tak možná ano. Jinak za 3 měsíce přibrat 4 kila, to zas tak velké umění není, někdy se člověk ani nemusí moc snažit a je to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101488
13.12.15 11:33
@Elenloth píše:
Antikoncepce většinou ovlivňuje váhu směrem nahoru, takže při vysazení bych to tipla spíš na víc jídla a míň pohybu, než na prášky.

Většinou, ale u někoho to může být i opačně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.15 11:39

Děkuji Vám za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
14210
13.12.15 11:52

Mela sem to stejne, kdyz jsem vysadila, pribrala jsem cca 10kg nez se mi podarilo otehotnet. Jinak zadna jina zmena nebyla, vse pri starem, ale prvni mesice po vysazeni sla vaha rychle nahoru. Doktorka mi taky rikala, ze to je blbost, ale je to tak. Pri brani mi vaha neroste, jen pro vysazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí