Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muze a nemusi. Ale tak jsou to hormony a ty samozrejme vahu ovlivnuji..
Tak od září jsou to tři měsíce…jak píše Svandu, může to tak být a nemusí, hormony udělají své…a nebo to může být tím, že na podzim a v zimě má člověk méně pohybu než v létě
já nabrala pět kilo spíš když jsem antikoncepci začala brát, po vysazení mi dvě kilča ubyly
každý to má asi jinak, než se to tělo trošku srovná…
Tak záleží kolik jsi místo toho začala brát knedlíků navíc
Podle mne je to pitomost, nemá to na přibírání vliv.
Antikoncepce většinou ovlivňuje váhu směrem nahoru, takže při vysazení bych to tipla spíš na víc jídla a míň pohybu, než na prášky.
A nejsi těhotná?
Jinak myslím, že pokud se stravuješ stejně jako dřív a neomezuješ pohyb, který jsi měla, tak možná ano. Jinak za 3 měsíce přibrat 4 kila, to zas tak velké umění není, někdy se člověk ani nemusí moc snažit a je to ![]()
@Elenloth píše:
Antikoncepce většinou ovlivňuje váhu směrem nahoru, takže při vysazení bych to tipla spíš na víc jídla a míň pohybu, než na prášky.
Většinou, ale u někoho to může být i opačně…
Mela sem to stejne, kdyz jsem vysadila, pribrala jsem cca 10kg nez se mi podarilo otehotnet. Jinak zadna jina zmena nebyla, vse pri starem, ale prvni mesice po vysazeni sla vaha rychle nahoru. Doktorka mi taky rikala, ze to je blbost, ale je to tak. Pri brani mi vaha neroste, jen pro vysazeni.
Zdravím Vás, mám otázečku. V září jsem přestala brát antikoncepci a od září jsem pribrala 4 kg - má vliv na to antikoncepce?
děkuji