Prášký nebo tělísko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
249
8.12.15 05:51

prasky nebo telisko?

Uz par dni premyslim co s tehle dvou moznosti zvolit. Uz sem zkousela i jiny metody, kondomy a pod… Ale radeji neco jistejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
8.12.15 06:09

@KarlaNim jestli jsi nikdy neměla HA, tak bych asi doporučila pro začátek prášky…protože když zjistíš, že ti hormony nevyhovují, tak u tělíska je to celkem drahá sranda, ho po pár měsících muset nechat vyndat. Většinou to bývá tak, že kdo dobře snáší prášky, nebude mít problém ani s tělískem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
8.12.15 06:18

HA tě rozhodí více než tělísko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
8.12.15 07:59

Já sem šla do nehormonálního tělíska. Nechtěla jsem do sebe cpát několik let hormony. A jsem z těch, kterým hormony nedělají úplně dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3512
8.12.15 09:01

A máš už děti nebo je v příštích letech neplánuješ? Já brala HA, otěhotněla a teď po synovi používáme kondom ptž za pár let budeme chtít další dítě, ale pak si chci dát tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
8.12.15 10:08

@KarlaNim HA jsem brala asi 6 let, díky ní jsem měla trombozu. Pak jsem měla 4 roky nehormonální tělísko a maximální spokojenost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.12.15 10:16

Záleží jestli chceš ještě děti. Pokud ano, tak teď HA a pak tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 11:21
@kiwa píše:
@KarlaNim HA jsem brala asi 6 let, díky ní jsem měla trombozu. Pak jsem měla 4 roky nehormonální tělísko a maximální spokojenost :dance:

Trombozu jsi měla díky HA nebo díky trombofilní mutaci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
8.12.15 12:00

@radkka Díky HA ;) Nemám žádnou trombofilní mutaci zjištěnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
8.12.15 12:02

@TerezKo A jaký má vliv to jestli chce mít děti? Žádný. Je plno žen, který braly HA a nemůžou teď otěhotnět. A když se vybere vhodné tělísko, tak je i pro nerodičky. To, co jsem měla já pro ně bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 13:23
@kiwa píše:
@radkka Díky HA ;) Nemám žádnou trombofilní mutaci zjištěnou

Tak to jsi první, kterou znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
8.12.15 13:31

@radkka Vidíš. A na hematologii je nás takových spousta. Neříkám, že nemám nějakou mutaci, ale doposud co jsou všechny známy, tak je mám negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 13:35
@kiwa píše:
@radkka Vidíš. A na hematologii je nás takových spousta. Neříkám, že nemám nějakou mutaci, ale doposud co jsou všechny známy, tak je mám negativní.

Aha :think: My máme tyhle mutace v rodině, tak se nějak v tomhle prostředí „pohybuji“ ale ještě jsem nenarazila na někoho, kdo by měl z HA trombozu bez nějaké takové příčiny. Tak hlavně, ať už je vše v pořádku :kytka: Měli jsme v rodině embolii i trombozu a příjemné to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
8.12.15 13:39

@radkka Ono je takových holek víc… Co jsem ležela v nemocnici, tak jsme tam byli 2. Plus na té hematolce. Díky. Ono je u mě problém, že se nic nezjistilo. Proto jsem musela brát warfarin, teď píchám clexan, protože když jsem bez léků, tak je to zlý :nevim:.
Embolka i troboza jsou špatný :roll: a bohužel zákeřný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 13:46

@kiwa Aha, to je mi líto, u nás se to ustálilo a už berou jen nějaké slabé prášky, nevím, co to je, ale ani už nechodí na ty pravidelné kontroly rozředěnosti krve. Tak přeji, ať se to dá dokupy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí