Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky. MS mi mešká 6den. Testik vrchní před 3 dny a spodní z dneška v 12h. Nyní jsem zjistila, že špiním, čistě hnědě. Při první dceři před 12 lety jsem to nezažila, tak se trošku obávám. K Dr jdu až 29.6… Je to špinění normální a měla jste to některá a těhotenství probíhalo v pořádku až do konce??
Diky moc za rady
@Petrasekk Každá to má jinak některá špiní některá ne každé těhotenství je úplně jiné.
Ahoj já spinila od cca 7tt do nějakého 10tt a dokonce jsem i krvácela… nicméně mi bylo od doktorky (a pak i na pohotovosti) řečeno že ze začátku je stejně bud a nebo… každopádně držím palce at to dopadne dobře.
@Petrasekk určitě si minimálně zavolej své doktorce, třeba tě bude chtít vidět hned. Asi bych nečekala až do 29.6.
U mě bohužel špinění značilo potrat. Zavolej na gyndu a zkus, aby tě vyšetřila co nejdříve. Nebo můžeš zkusit Ascorutin.
Zavolej k doktorce, mrkne na tebe. Třeba mas hematon a treba ascuritin a progesteron by pomohli od špinění, ale zavolej doktorce. Držím palce!
Spineni - potrat, pote spineni dva mesice ZT.
Tak ze je to bud a nebo. Drzim palce.
Tak jsem byla u dr. Dle ultrazvuku
jsou dvojčata, ale jedno zřejmě odchází, proto to slabé krvácení. Druhé roste jak má, dle UTZ jsem 6+3 🙂 🙂. Srdíčko ještě nebylo, ale jak Dr řekla miminko tam je. Předepsala mi Duphaston a 7.7 mám dojít ![]()
@Annabela11 @Anikaa02 @Daisyy1995 @np10021 @suzka1 @suzka1 @Prdolinka86 . Holky tak jsem byla ráno u dr. Dle ultrazvuku
jsou dvojčata, ale jedno zřejmě odchází, proto to slabé krvácení. Druhé roste jak má, dle UTZ jsem 6+3 🙂 🙂. Srdíčko ještě nebylo, ale jak Dr řekla miminko tam je. Předepsala mi Duphaston a 7.7 mám dojít ![]()
@Petrasekk taky držím palce, ať je vše v pořádku a druhé miminko ať hezky roste ![]()
@Petrasekk dvojčátka
Mam jednovajky
A občas se to takhle stane, hlavně, že s druhým to vypadá nadějně. Držím palce!
@Prdolinka86 @Daisyy1995 @suzka1 Holky začala sem opět krvácet…ne moc, ale čistě červená. Nemám jak se dostat na pohotovost, možná zbytečně šílím, ale mám strach. Ahjooo
![]()