Vzala jsem si postinor, přesto jsem těhotná

6
25.10.11 10:05

Nečekaně těhotná

Zdravím Vás, zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost s těhotenstvím přestože byl řádně užit Postinor..Mně se to pravděpodobně stalo, 4 těhu testy vyšly pozitivní. V den kdy mělo dojít k početí jsem v sobě měla dokonce Pharmatex, ale uvádí se že je účinný jen 4 hod , což sme s přítelem trochu překročili, atak jsem ráno druhý den utíkala pro Postinor abych měla jistotu. No a teď to vypadá že jsem v tom. Doktorka to vůbec nechapala, tim spíš že jsem v sobě měla i ten Pharmatex..Dneska mám za sebou krevní testy a odpol. se dozvím výsledky, ale nervy pracujou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
25.10.11 10:11

Myslim, ze stat se to proste muze, vsude pisou, ze zadna ochrana neni stoprocentni, ja otehotnela pres antikoncepci… :think:
A jak by ses postavila k tehotenstvi? A jak by se k nemu postavil partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
25.10.11 10:15

Já si taky myslim že je to možný…postinor má zabránit uhnizdění…ale pokud je to všechno rychlý tak může byt k ničemu…
Taky by me zajimalo co kdyz jsi??? :hug: drzim palce at je to jak si prejes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.11 10:32

Díky za reakce, je mi 27, takže kdyby se to potvrdilo a já věděla že ten Postinor nijak nepoškodil plod, ASI bych si miminko nechala. Ale přiznám se, že mě to teď hodně zaskočilo, mimi jsem chtěla dýl. Jednak jsem si teď dala přihlášku na vysokou a jednak jsem s přítelem hodně krátce. Mimochodem zachoval se skvěle, řekl že bude respektovat jakékoliv moje rozhodnutí ale že interupce je docela svinstvo a že on je ten poslední kdo by mě na ní posílal.. skoro mi přišlo že s toho má radost :roll: Jinak z prvního manželství už dvě děti má. Pořád zvažuju pro a proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
25.10.11 10:45

NO hele jestli mimčo překonalo tyhle nástrahy prahmatexu a postinoru…nevahala bych…vek máš v poho, přítele evidentně vyspělýho zodpovědnýho…nebála bych se!!Určitě to zvládnete! Mimoto výšku tady dělá spousta mamin s mimčem, já jsem zrovna jendou z tech co by me to na matersky vubec nevadilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.10.11 10:47

Damiko!!!
Nerikam, ze jsem proti potratum, ze by na ne nikdo chodit nemel a ze to jsou vrazdy, ale… mas zazemi, mas partnera, ktery je „zodpovedny“ (pokud muzu soudit z toho, co ti rekl), mas vek na to, aby jsi to zvladla, nejsi osmnactka co do toho vlitla na diskotece… :think:
Zahod slovicko ASI a predstav si clovicka, pro ktereho budes vsim a on bude vsim pro tebe. Stane se to nejdulezitejsi ve tvem zivote - a ver, ze neprehanim, potvrdi ti to tu kazda! :mrgreen:

Samozrejme, kdyby jsi nahodnou tehotna byla, bude rozhodnuti CISTE jen na tobe, ale ver, ze pokud si ditko nechas, nikdy litovat nebudes! Pokud si ho nenechas, muzes byt spokojena, ale muzes i litovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
25.10.11 10:49
Dice píše:
NO hele jestli mimčo překonalo tyhle nástrahy prahmatexu a postinoru…nevahala bych…vek máš v poho, přítele evidentně vyspělýho zodpovědnýho…nebála bych se!!Určitě to zvládnete! Mimoto výšku tady dělá spousta mamin s mimčem, já jsem zrovna jendou z tech co by me to na matersky vubec nevadilo :-)

Jooo, ja zacinam pristi rok v zari… :palec: Bude to boj, ale miluju vyzvy! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.10.11 10:50
Dice píše:
NO hele jestli mimčo překonalo tyhle nástrahy prahmatexu a postinoru…nevahala bych…vek máš v poho, přítele evidentně vyspělýho zodpovědnýho…nebála bych se!!Určitě to zvládnete! Mimoto výšku tady dělá spousta mamin s mimčem, já jsem zrovna jendou z tech co by me to na matersky vubec nevadilo :-)

Souhlasím s Dice. :palec: Tvoje mimčo asi hodně chtělo na svět. :wink: Neboj VŠ zvládneš.(Já si dálkově dodělávám maturitu)Můj syn byl taky silnej, překonal ochranu,já jsem měla jiný plány.Myslela jsem si jak se mi zhroutil svět, ale naopak teď je ten svět mnohem hezčí.Držím ti palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
3839
25.10.11 10:54
damika píše:
Díky za reakce, je mi 27, takže kdyby se to potvrdilo a já věděla že ten Postinor nijak nepoškodil plod, ASI bych si miminko nechala. Ale přiznám se, že mě to teď hodně zaskočilo, mimi jsem chtěla dýl. Jednak jsem si teď dala přihlášku na vysokou a jednak jsem s přítelem hodně krátce. Mimochodem zachoval se skvěle, řekl že bude respektovat jakékoliv moje rozhodnutí ale že interupce je docela svinstvo a že on je ten poslední kdo by mě na ní posílal.. skoro mi přišlo že s toho má radost :roll: Jinak z prvního manželství už dvě děti má. Pořád zvažuju pro a proti…

docela tě chápu, asi bych uvažovala podobně… nicméně teď, po nabitých zkušenostech s mateřstvím, musím říct, že je lepší, když se věci nechají prostě jen tak plynout (v tomto bodu).
Z tvého příspěvku je znát, že jsi rozumně uvažující člověk, tím spíš by sis s nastalou situací mohla poradit dobře. Škola se dá skloubit, s novým přítelem - těžko říct, ale staví se k tomu zatím dobře, ne?
Ve tvém věku bych se ale přerušení těhotenství už bála…
držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
25.10.11 10:55

Přesně tak holky!!! fandíme ti!!!A sto pro to zvládneš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.11 11:02

Díky za reakce, je mi 27, takže kdyby se to potvrdilo a já věděla že ten Postinor nijak nepoškodil plod, ASI bych si miminko nechala. Ale přiznám se, že mě to teď hodně zaskočilo, mimi jsem chtěla dýl. Jednak jsem si teď dala přihlášku na vysokou a jednak jsem s přítelem hodně krátce. Mimochodem zachoval se skvěle, řekl že bude respektovat jakékoliv moje rozhodnutí ale že interupce je docela svinstvo a že on je ten poslední kdo by mě na ní posílal.. skoro mi přišlo že s toho má radost :roll: Jinak z prvního manželství už dvě děti má. Pořád zvažuju pro a proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.10.11 11:07

Ahoj Damiko, já jse jedna z těch studujících… Ještě dvě zkoušky a prokoušu se ke státnicím.. :-)
Upřímně řečeno, nebudu ti mazat med kolem pusy, vysoká s dítětěm není procházka růžovým sadem, je to boj!! Ale upřímně řečeno v malém mám větší motivaci, nežli kdybych byla bezdětná, tu vysokou (výrazně, šíleně mě to už nebaví), chci dodělat hlavně kvůli našmu malému. Až dokončím mateřskou bude se mi (snad) lépe hledat zaměstnání.
Nebude to jednoduché, ale pokud se řádně „zabejčíš“ zvládneš to!!! :palec:
Držím pěsti.. :hug:
Mimochodem na kterou vysokou se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.11 11:22

Díky všem za podporu 8-) Bojim se právě, abych po případný interupci jednou nelitovala. Včera jsem koukala na netu na nějaký fotky ze sálku kde se interupce dělá a udělalo se mi zle, představa že bych tam nechala svoje ditě..Nicméně musim zvážit i ekonomickou stránku věci, přítel sice špatně nevydělává, ale já jsem od srpna nezaměstnaná a práci si zrovna hledám.. Navíc miminko a vysoká škola je poměrně nákladná záležitost. Ale asi to vždycky nějak jde :-) Odpoledne sem určitě písnu, jak jsem dopadla s tou krví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.10.11 13:09

kamarádka,vysadila prášky..říkalay si že se budou snažit,pak se nějak pohádaly a tak to zase zrušily když se usmiřovaůy udělal se do ní…hned si šla pro postsinor a tět má ročního chlapečka tak se stát muže…a to otěhotněla hned po ms napoprvé co se do ní udělal a po postsinoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kašlunato
26.10.11 13:50

Ahoj,
postinor bohužel nefunguje stoprocentně, takže těhotná být můžeš - je to asi pravděpodobnější vysvětlení než čtyři falešně pozitivní těhotenské testy (i když i to se může stát). Přeju ať to zvládneš ať už se rozhodneš jakkoli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky