Nechápu- peníze na účtu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jako, že Ti mělo přijít víc a přišla jen část a nejde ji využít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
Jako, že Ti mělo přijít víc a přišla jen část a nejde ji využít?
přišly všechny, ale poměrná část tam chybí a nikde není napsáno proč.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
přišly všechny, ale poměrná část tam chybí a nikde není napsáno proč.
Tak to moc nechápu, přišly všechny, ale část tam chybí? Nebo ty vidíš, že přišlo např. 10tis, ale použít můžeš jen 4tis? Nebo jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak my to tu vyřešíme když nejsme banka? tak tam zavolej ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě když přijdou a třeba se ten měsíc trhnu třeba o 100kč tak se mi ta stovka hned ztrhne, možná máte kontokorent to mužete pak jit do minusu x kč chce to zavolat do banky a případně zrušit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, nemáš KB? Já to mám na firemním účtu, že mi to ukazuje disponibilní zůstatek, který je včetně zatím nezaúčtovaných příchozích transakcí a aktuálně použitelný zůstate, který je o ty nezaúčtované příchozí transakce nižší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niki V píše:
Není to exekuce?
ne není to exe, nemám žádné dluhy. A to by tam bylo vidět ne? Budu volat do banky. Zakl.
- Citovat
- Upravit
@Premek_Orac píše:
Zakladatelko, nemáš KB? Já to mám na firemním účtu, že mi to ukazuje disponibilní zůstatek, který je včetně zatím nezaúčtovaných příchozích transakcí a aktuálně použitelný zůstate, který je o ty nezaúčtované příchozí transakce nižší.
Mám českou spořitelnu, a nikde není vidět proč se ta částka odečetla. Kontokorent mám pořád stejně.
- Citovat
- Upravit
Mně se určitá částka blokuje, když mi některé trvalé příkazy vychází na víkend.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuji radu, dnes mi na účet přišli peníze, ale poměrná část tam chybí a není disponibilní, ta částka není ani v nezaúčtovaných transakcích, nechápu to kde ty peníze jsou.