Nechápu to zamykání diskuzí

69235
19.9.13 13:25

Nechápu to zamykání diskuzí

Fakt to nechápu, viz dnešní diskuze o manželovi a jeho kamarádce, někdo založí diskuzi, dokud se zakladatelkou všichni souhlasí, je to pohoda a pěkně si zanadáváme, i já s ní tentokrát souhlasila, ale to je nepodstatné, jakmile někdo ale nesouhlasí, napíše odlišný názor, je zle. Nikdo nikoho nenapadal, nebyla tam hádka, neslušné výrazy, nic. Přesto si to zakladatelka rozmyslí, asi jí to není po chuti, nebo nevím proč, a požádá a admini zamknou 8o buď založím diskuzi a jsem natolik normální, že zvládnu i opačné názory, nebo nezakládám diskuzi. Tenhle týden zakladatelka nechala zamknout diskuzi, a admini ji zamkli, při tom tam už dva dny nikdo nepřispíval. Jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
19.9.13 13:29

Nevím, kterou máš na mysli, ale taky si kolikrát říkám, že teda proč to ti lidi zakládaj, když pak honem honem nechávaj zamknout :zed: Chápu rasistický útoky atd., ale jinak…? No, třeba se @admin vyjádří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
19.9.13 13:30

Jojo, taky už jsem to v jedné diskusi psala adminům - zamykání na pouhou žádost zakladatelky by mělo být omezeno pro opravdu výjimečné případy. Ne pro ty, které založí diskusi, dozví se něco jiného než chtěly slyšet… a tím pádem se zamkne. :roll: :roll:

Příspěvek upraven 19.09.13 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyndrle
19.9.13 13:31

@terinka4444
Já si normální nepřipadám a přesto jsem ochotná vyslechnout i negativní názor na svůj problém :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7449
19.9.13 13:32

@Seizdra líbí se mi tvůj češtinářský koutek :)

Omlouvám se za OT, snad nebude diskuze zamčena 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
19.9.13 13:33

@Seizdra úplně mimo mísu: Hustej obrázek… sedím a slintám :-O :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.9.13 13:34

No a kdo jiný by o zamykání měl rozhodovat, když ne zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.13 13:35

Protoze lidi jsou ruzni a ruzne konicky maj…treba ty zakladatelky stourani klicem v zamku potrebuji…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
19.9.13 13:36

Taky jsem se nad tím pozastavila, když jsem chtěla do diskuse nahlédnout, protože jsem do ní sama přispívala, tak byla na žádost zakladatelky uzamčena.. :nevim: Absolutně nechápu proč?
A stejně taky nechápu, že se tady trpí ty anonymy, když to absolutně nemá důvod..A ještě jsou to většinou strašné hrdinky :cert: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
19.9.13 13:38
@Karleon píše:
No a kdo jiný by o zamykání měl rozhodovat, když ne zakladatelka?
¨
jenže kdyby to mělo důvod, tak fajn, ale to že se jí napíše něco s čím nesouhlasí a ona zamkne diskusi mi připadá dětinské a trapné..Když neunesu názory druhých, nezakládám diskuse, né?
  • Citovat
  • Upravit
21848
19.9.13 13:39
@maritimka píše:
@Seizdra líbí se mi tvůj češtinářský koutek :)Omlouvám se za OT, snad nebude diskuze zamčena 8)

Snad né :lol:

@Katyty píše:
@Seizdra úplně mimo mísu: Hustej obrázek… sedím a slintám :-O :dance: :dance:

Ráda bch řekla, že tohle mám doma, no… bohužel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 13:40
@Silwinka87 píše:
Taky jsem se nad tím pozastavila, když jsem chtěla do diskuse nahlédnout, protože jsem do ní sama přispívala, tak byla na žádost zakladatelky uzamčena.. :nevim: Absolutně nechápu proč?
A stejně taky nechápu, že se tady trpí ty anonymy, když to absolutně nemá důvod..A ještě jsou to většinou strašné hrdinky :cert: :roll:

jj, nechápu to uplně stejně :roll:

• Citovat
  • Upravit
2256
19.9.13 13:40

Vy jste si ještě nevšimly, že když má někdo jiný názor než zakladatelka a 99 procent kvočen v diskuzi, tak se hned nahlašuje a uzamyká? :roll: :roll:
Stejně jako anonymy… Chudinky je používají hlavně na urážky a blbé kecy. U málo koho je opravdu chápu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.9.13 13:41

Taky to nechápu, kolikrát to tu už bylo, někdo napíše slušně odlišný názor, než má zakladatelka a je oheň na střeše. :roll: Na druhou stranu si myslím, že má právo na to nechat zamknout svoji diskuzi. To, že je to trapný a dětinský, je druhá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.9.13 13:42
@Silwinka87 píše: ¨
jenže kdyby to mělo důvod, tak fajn, ale to že se jí napíše něco s čím nesouhlasí a ona zamkne diskusi mi připadá dětinské a trapné..Když neunesu názory druhých, nezakládám diskuse, né?

Zakladatelka ten důvod vždy jistě má, jinak by ji to nejspíš ani nenapadlo :-)

Holky, dejte si raději čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová