Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilka04 Napiš soukromou zprávu adminovi. Do kolonky příjemce napiš admin, oni to vyřídí. ![]()
Napiš přímo adminům, oni to vyřídí. I když dotaz přečtou taky…
To je ale krasavice, to se hned tak nevidí. Úplná Marfušenka.
https://www.emimino.cz/…veronikahub/
Tedy jestli je to ona. ![]()
A to vam posila SZ nebo jak ty brigady siri, kdyz ma pocet prispevku v diskuzich 0?
@Cuddy píše:
A to vam posila SZ nebo jak ty brigady siri, kdyz ma pocet prispevku v diskuzich 0?
to by me taky zajimalo ![]()
Psala mi sz jestli mám zájem o brigádu, tak jsem napsala, že jo, ale pak mi napsala, že se jedná o to focení. Psala jsem adminům.
A jo je to ona, jak jste našli. ![]()
Tak už je smazaná, prý i přispívala do nějaké diskuze.
Díky adminům. ![]()
Omlouvám se za pozdní reakci, uživatelka byla smazána.
Monika
Zdravím, jsem tu relativně nová a přiznávám, že pravidla jsem nikterak nestudovala (pochopila jsem, že když se budu chovat slušně, nic mi nehrozí…
) Ale nemohlo mi uniknout, že některé uživatelky přispívají snad do každého tématu (ale ne vždy k tématu), konkrétně mám teď na mysli třeba Krasavicii, která jsem si všimla v nějaké starší diskuzi, že není „modře“ ale „černě“, znamená to, že je zablokovaná? Přiznám se, že mě fakt zaujalo, že ji teď nevidím nikam přispívat, popravdě už jsem to skoro považovala za určitý druh koloritu… ![]()
Prosím dá se zablokovat a nebo smazat profil uživatelky veronikahub?? Nabízí zde brigády, že se máme svlékat a nebo focení prádla. Myslím, že to sem nepatří. Děkuji