Nejde mi vložit cenu do inzerátů v bazárku

20.8.13 19:57

nejdou mi dat ceny

Zdravim u nekterych nabídek dam cenu ale stejnak se mi pak v celkovem inzeratu objevi zdarma tak musim psat ceny do textu, nevim proc to nejde zkousela jsme to nekolikrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
20.8.13 20:02

No pokud zvolíš možnost zdarma, tak už nejde dát cenu, jako že bys měla inzerát 49,– nebo zdarma k objednávce, to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 21:31
@Gladys píše:
No pokud zvolíš možnost zdarma, tak už nejde dát cenu, jako že bys měla inzerát 49,– nebo zdarma k objednávce, to nejde

ja jsem nedala zdarma napsala jsem hned do kolonky cenu a kdyz jsme dala pridat inzerat tak tak bylo zdarma??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
22.8.13 19:08

Zdravím,
„zdarma“ se objeví pouze při zaškrtnutí této možnosti. Jinak doporučuji inzerát editovat a případně přenastavit, pokud tam „zdarma nepatří“.

Ještě upozorňuji, že odkazy do inzerátů nepatří. Prosím oprav všechny, které porušují pravidla, jinak je musím smazat..

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 19:41
Uz jsem je vsechny editovala kde je zdarma a stejnak nic, ok smazu
@admin píše:
Zdravím,
„zdarma“ se objeví pouze při zaškrtnutí této možnosti. Jinak doporučuji inzerát editovat a případně přenastavit, pokud tam „zdarma nepatří“.

Ještě upozorňuji, že odkazy do inzerátů nepatří. Prosím oprav všechny, které porušují pravidla, jinak je musím smazat..

Monika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 19:52
A kde muzu mit odkaz na svou stranku prodávám toho hodne pro deti a dát to sem by bylo na tyden
@admin píše:
Zdravím,

Monika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
22.8.13 19:53

@Michaela 311 Prosím udělej to ještě dnes.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 19:54
Jo uz to mazu jsem asi na 15 inzeratu ;)
@admin píše:
@Michaela 311 Prosím udělej to ještě dnes.Monika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová