Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim u nekterych nabídek dam cenu ale stejnak se mi pak v celkovem inzeratu objevi zdarma tak musim psat ceny do textu, nevim proc to nejde zkousela jsme to nekolikrat ![]()
No pokud zvolíš možnost zdarma, tak už nejde dát cenu, jako že bys měla inzerát 49,– nebo zdarma k objednávce, to nejde
@Gladys píše:
No pokud zvolíš možnost zdarma, tak už nejde dát cenu, jako že bys měla inzerát 49,– nebo zdarma k objednávce, to nejde
ja jsem nedala zdarma napsala jsem hned do kolonky cenu a kdyz jsme dala pridat inzerat tak tak bylo zdarma??? ![]()
Zdravím,
„zdarma“ se objeví pouze při zaškrtnutí této možnosti. Jinak doporučuji inzerát editovat a případně přenastavit, pokud tam „zdarma nepatří“.
Ještě upozorňuji, že odkazy do inzerátů nepatří. Prosím oprav všechny, které porušují pravidla, jinak je musím smazat..
Monika
@admin píše:
Zdravím,
„zdarma“ se objeví pouze při zaškrtnutí této možnosti. Jinak doporučuji inzerát editovat a případně přenastavit, pokud tam „zdarma nepatří“.Ještě upozorňuji, že odkazy do inzerátů nepatří. Prosím oprav všechny, které porušují pravidla, jinak je musím smazat..
Monika
@admin píše:
Zdravím,
„zdarma“ se objeví pouze při zaškrtnutí této možnosti. Jinak doporučuji inzerát editovat a případně přenastavit, pokud tam „zdarma nepatří“.Ještě upozorňuji, že odkazy do inzerátů nepatří. Prosím oprav všechny, které porušují pravidla, jinak je musím smazat..
Monika
@admin píše:
@Michaela 311 Prosím udělej to ještě dnes.Monika