Nechat v poledne spát či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IMI
2766
7.2.11 13:12

Poledni spanek resime kocarkem jenom v tech nejzasadnejsich chvilich, kdy to proste jinak nejde. Kdyz protahnu vychazku, jako dneska, po ceste domu zducham do deti, aby mi neusnuly v kocarku, pac by pak nechtely spat doma, i kdyby klimbly jenom na 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
7.2.11 13:16

Tak domácí spánek je můj klid a toto si nenechám vzít :lol:
Takže jdeme dopoledne nakoupit,pak po polévce sám mates vezme plyšáka a jde spinkat.
A pak někam jdeme nebo jedeme odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.2.11 13:40
Lizbeth píše:
Já bych se svého volna když dítě spí doma nikdy kvůli celodennímu pobytu kdekoli nevzdala :mrgreen:
Venku můžu jít před nebo po..Kočár by nám kvalitní odpočinek nenahradil. :mavam:

Přesně tak, přes polední spánek nejede vlak, to si nedovedu představit, co by se muselo stát, abychom se té chvíle oba vzadli :).
Dopoledne chodíme cvičit, plavat, na procházky, podle počasí. Po 12 domů, naobědvat a prcek zalehnout, já zasednout k netu nebo ke knížce. Odpoledne zase ven nebo aspoň na nákup, pokud je hnusně, tak se placatíme doma.
Syn jinde než v posteli nespí, v kočáru vůbec nejezdí od roka a půl. Na celodenní návštěvu mimo domov můžu jen tam, kde mají taky děti, které chodí po obědě spát, a mají cestovní postýlku, tam ho pak uložím. Spí sice hůř než doma, ale aspoň chvilku dá a není pak úplně na zabití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.2.11 13:45

No my jsem celkem cestovní typy, takže naučit si dítě spát přes den v postýlce jsme nedělali.
No někdy by se mi to teď hodilo, vzít si ho a zavrtat se s ním do pelechu, ale holt u nás naopak spí lépe v kočárku, má pohodlnej velkej Jané Slalom. Třeba teď spí venku na čerstvém vzduchu, je tam nádherně, to by mi bylo úplně líto, aby spal doma.
Když spal ještě 2× denně, vyráželi jsme dopo tak, aby se vyspal v autě, máme hodně polohovací Britax-Romer, takže taky no problem.

Takže já bych to vůbec neřešila, vzala kočár a vypadla ven :mrgreen:
Párkrát to zkus a uvidíš, ale určitě v tomhle věku by přes den spát měla, Vojta spí 1× denně teprve měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.2.11 13:59
madi píše:
Malý mi spí taky jednou po obědě a vždycky doma.V kočárku sice usne, ale spí mnohem méně, budí se, není to pro něj pohodlné, nemůže cestovat jak je zvyklý.. Pak je nevyspalý, ukňouraný, nestojí mi to za to. Raději si naplánuju den tak, že přes poledne jsme doma nebo u někoho, kde ho dám spát :-)Příspěvek upraven 07.02.11 v 12:39

máme to stejně a vyhovuje nám to,spí odpoledne a doma a pak teprve vyrážíme někam ven.v kočáru spí kratší dobu a nevyspí se do růžova. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
7.2.11 14:04

Vzdy necham po obede vyspat doma ,budi se kolem druhe hodiny,tak pak teprve jdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.2.11 14:34

Když jdeme na celodenní návštěvu, buď jdeme po obědě na procházku (kočárek, šátek) nebo zkusím uspat na návštěvě, což jde ztuha, ale jde to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.2.11 15:05

ty jo tak to koukám, že bych měla být ráda, že mám takhle pružné dítě tzn. doma spí v pohodě v postýlce a když potřebujem někam jet tak spí v kočáře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
7.2.11 16:16

Ja mam deti naucene na spinkani v kocarku :-) ,ale mam tu vyhodu,ze mi povozi tchyne,chodi asi dvakrat tydne,jsou venku po obede cca 2-3 hodinky a ja mam cas na uklid a relax :-) .Kdyz nekam jedeme,tak na navsteve jsem s holkami vzdy ta dlouho,nez se jedna uknoura ke spanku a nevi jak v cizim prostredi zabrat,tak je nastrkam do sedacek a jede se domu, doma se mi probudi,spokojene usmevave miminka.
:kytka: Na spinkani v postylce zvykle nejsou :think: ,dopoledne pospi,kdyz se unavi hranim,jen chvilku vetsinou :-D a ve stejnem intervalu malokdy :roll: :lol: ,nemam na to nutit je spat ve stejnou dobu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.2.11 10:59

Tak malý bude mít v květnu 3roky a do lonského léta jsme sním jezdila aby spal v kočárku to spaval dopoledne a pak odpoledne pak jsme přešli na spaní jen po obědě a to doma zjistila jsem,že je to lepší já se nevařím na slunku,nemrznu v mrazech a jak je vyspaný jdem kolem 14h ven a je spokojený venku ho věčně budili sirény ze sanitek nebo hasičů a to po 10minutách spánku bylo zabité a do večera daleko podle mého doma má klid a pohodu a spí 1,5-2h v klidu a pak je do večera v pohodě.Mám sice obrovský kočár TFK a golfky od stejné firmy,ale nejlíp se stejně vyspí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.2.11 12:55

Tak my máme v tomto ohledu taky dost velkou pohodu, když jsme doma, tak spí v postýlce nebo v kočárku na terase, prostě kde zrovna chce, všude spí skoro na minutu přesně 1,5hod. Když někam vyrazíme, tak usne taky bez problémů, což občas využívám na oběd s kamarádkou :oops: , malý to tam celé prospí (hluk mu vůbec neva) a já se v klidu najím, což s naším bdícím dítětem je nemožné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.2.11 20:56

No je fakt, že máme kliku, že máme zahradu, i u mých rodičů, takže s ním nemusím nikde štrádovat. Zaparkuju ho do stínku, on v kočáru usne během 5ti minut, nevadí mu štěkání psů a ani nejsme u silnice, kde by nějak intenzivně jezdily auta.
Být v paneláku, holt spí v postýlce taky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí