Nechce chodit venku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
5.2.11 13:54

Nechce chodit venku

Ahoj mamči,zas máme takový problémek,a tak jsem se chtěla zeptat:Malého jsem začala venku vyndavat z kočárku,aby taky capkal venku,ale příšerně se mu to nelíbí.Řve úplně nepříčetně,jde,ale řve,pak se zastaví a už jen řve.Za ruku nechce vůbec.Doma lítá jak splašený,a jinde taky,hned jak se rozkouká.On je trochu lemra líná :zed: :zed: měli,nebo máte něco podobného?Jsem toho názoru,že je nutné ho teď vyndavat ven na každé procházce,aby si zvykl.Raději ho vyndavám na odlehlých ulicích,aby nás neviděly a neslyšely supermatky z mého okolí :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
5.2.11 13:57

Náš syn teda neměl problém s chozením venku, ale četla jsem, že spousta dětí ze začátku venku chodit nechce. Dej tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.2.11 14:13

Ony ty zimní boty tomu také moc nepřidají. Pokud je třeba i sníh a děti jsou nabalené, tak z toho nejsou zrovinka urvané.
Pokud lítá doma, tak to nech bejt. Očividně chodit umí a alespon si ušetříte špinavé boty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.2.11 14:18

Moje taky nechce. Jen občas a kousek. Já ji ale nenutím, až bude mít chuť, půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.2.11 14:19

A koukám, že máme téměř stejně staré prcky, moje je 5.10.2009 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.2.11 14:53

Samik kdyz zacal chodit,tak doma lital jak splasenej a venku moc nechtel.Ale to prejde,vsak on si zvykne a az bude jaro,bude se mu to libit jeste vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
5.2.11 15:13

Asi je to u deticek normalni. Sousedovic Aje se loni venku taky nelibilo. V kocarku nebo v naruci uplne v pohode, ale jak ji jen priblizili zemi, nastal rev. Jsme se tomu smali :lol: Na jare si to pak pysne vyslapovala vedle kocarku.
Tezko rict, cim to je, ale prejde to, neboj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.2.11 17:16
chuanitka píše:
A koukám, že máme téměř stejně staré prcky, moje je 5.10.2009 :D

Jojo,můj je 14.9.09. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.2.11 17:17

Jsem ráda,že je to normální.Sousedovic dokonalé dítě o 2m mladší běhá venku,a jeho matka to dává hlasitě nejevo :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
5.2.11 18:18

Ahoj, moje první dcera dělala první krůčky taky v zimě, no vůbec se jí to nelíbilo. Doma taky lítala v pohodě a venku stála na jednom místě, nebo ležela pořád na zemi, jak padala. :lol: Souhlasím s tím, že to zimní obutí a oblečení není pro drobečky nic moc. Na jaře bude určitě líp. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
5.2.11 19:01

U nás je to taky tak. Doma se nezastaví, jak furt lítá a venku, když byl sníh, tak ani náhodou. Udělal pár kroků a sedal si, lehal, řval, chtěl na ruku. Dnes bylo nádherně. Je po sněhu, tak jsme vyrazili ven bez kočárku a je to lepší, ale chvilkama natáhl ruce a musela jsem nést. Myslim si, že je to normální a bude to lepší až přijde to vytoužené jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
5.2.11 19:32

Kamarádka měla to stejné, doma lítal jak torpedo, ale venku se křečovitě držel kočáru, řval a nechtěl jít. Tak ho začala brávat ven na kratičké procházky bez kočárku (ten nechali doma) a šel v pohodě, prostě nesměl ten kočár vidět. Třeba když šla s košem, tak vzala syna s sebou a obešli dům, tím začali, pak chodili pěšky třeba na hřiště a pak už chtěl někdy sám vyndat s kočáru a jít velde něj sám pěšky. Ale oni to teda začali aplikovat v létě, v té zimě se špatně chodí i nám dospělím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
5.2.11 19:56

taky jsem chtěla navrhnout vyrazit úplně bez kočáru, chodíme s košem, na nákup do nejbližšího miniobchůdku pro rohlíky, nebo jen k autu na parkovistě, do obchodáku bez kočáru, hold mu nezbývá nic jinýho jak capkat, je to na dlouho než okouká vše co potká, ale pomalu se to zlepšuje a zrychluje. Pokud jedeme s kočárem tak nevytahuju, nechce se mi tam pak dávat s těma spinavýma botama

• Citovat
  • Upravit
25324
5.2.11 20:18

Já se tedy hlavně bojím,že kdybych ho nechala do jara,tak by to bylo to samé :roll: ono se teď oteplilo,tak jsem si říkala,že by to možná šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.11 20:37

Ahoj, jsme na tom podobně. Matyášek doma lítá jak závodník, ale venku je to horší. Sice chodí, ale jen tam, kam chce on. A hlavně v žádném případě za ruku. To se začne hned vztekat. Jenže tímhle stylem s ním nikam moc nedojdu. A pak se vzteká, že jdeme domu, protože on chce být venku. Zima jak v psírně, on má úplně červený čumáček, ale domů prostě nepůjde :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí