Stolice u 18m dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
4.2.11 12:39

Stolice u 18mes.

Ahoj holky,
prave pred par dnami som kamoske pomahala prebalovat jej holcicku, ma 22mes a videla som, ze ma uplne normalnu bobkovitu stolicu, vtedy som si uvedomila, ze my sme to mali len asi par krat inac mame stale „kasi“, az prujem, az niekedy do zelena. Je pravda, ze sa nam teraz tlacia 5.6.7.8 zubok, ale neviem, ci nieco nie je zle??

Na kontrolu 18mes ideme za dva tyzdne, urcite sa na to spytam, len ma to zarazilo… diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1027
4.2.11 12:43

taky nebobkujem a taky to furt řešim,přibýva prospívá,jí až dost tak jsem klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
4.2.11 12:48

Tak moje 18m dcerka bobkuje jako srnka :-)
ale vypozorovala jsem, že je to hodně o stravě - jakmile má změnu, něco mastnějšího, hned je to jiné. Taky bych řekla, že docela málo pije, to má na to určitě také vliv.

Tak co když je to u vás tím, že prostě jenom jinak vaříš a hodně pije?

• Citovat
  • Upravit
9044
4.2.11 13:01

Samikovi je 16 mesicu a jak kdy,vetsinou to je taky ridsi konzistence,bobek ma tak jednou za 14 dni :D a to kaka 2× denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.2.11 13:09

My máme taky jak kdy… Malý je 18m Někdy má fakt kejdu a jindy kozí bobky, máme to hodně od zubů, jakmile má řidší stolici, vím, že to jsou zuby a rovnou mažu prdku, aby se neosypala… Myslím, že je to normální, taky dost záleží na stravě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.2.11 13:12

Maty mi začal „bobkovat“ až s nočníkem, tedy po druhém roce, do tý doby kašovitá konzistence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.2.11 13:13

Můj syn je tedy malinko starší, necelých 23 měsíců, ale bobky neměl snad nikdy.
Hodně často má stolici tekutou ,až průjmovitou, ale tak 2× denně. Není u nás vyjímkou, když se prokadí až na záda a skrz punčocháče i tepláky, přesně jako když byl malé miminko :wink:

Ale přesně jak píše fufina, prospívá, přibírá, jí, pije, směje se, nemá žádné viditelné problémy, tak to až zas tolik neřeším. Ale vypozorovala jsem, že když mu rostou zuby, je to horší.

• Citovat
  • Upravit
65262
4.2.11 13:17

Matyáše taky nebobkuje.....
pije dost,prospívá dobře tak to neřeším :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
4.2.11 13:17

Nase mala (18m) ma konzistenci spis bobkovitou. Tekutou, nebo prujem nema.
Mame ale dost problemy s kakanim. Chodi tak1× za 3 dny ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.2.11 13:22

Papame normalne, mame teda dietu na ekzem, ale varim mu, takze nie je to, ze by sme jedli stale kupene kase a jedla zo skleniciek. Nemam pocit, ze by pil nejak hodne, skor menej.

No, to prekadenie na veci, to je kazdy den skoro. Iba periem :), ale tak som rada, ze stolicu ma.

Pockame k doktorke, ale aspon ste ma trosku ukludnili. Majte sa krasne, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.2.11 13:37

U nás také žádné bobany..Jen taková pasta..
Když jí rostly zuby, tak průjem 5× denně s hrozným odérem..
A jí zdravě a dost pije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.2.11 13:48

malá 26 měsíců bobky má jen, když nechce moc pít a po banánech a borůvkách jinak normální jako já :mrgreen: Vypozorovala jsem,že když jí dám žluté jablko tak má řidkou stolici vždycky takže si myslím,že to je jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.2.11 13:55

Máme 22 měsíců a bobky měl snad jednou nedavno jinak stále kaše v různě barevných odstínech,podle toho co sní.Nejlepší bylo,když byl u babičky a měl červenou řepu,kterou miluje tak jsem druhý den byla v šoku z jeho stolice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
4.2.11 14:21

aha, banány… no, tak ten dcerka snídá skoro denně s jogurtem - třeba právě proto je z ní srnka :-) bílý jogurt je obecně ideální na střevní mikrofloru a banán má v sobě hodně vlákniny - ta sice usnadňuje vyprazdňování, ale nezpůsobuje průjmy

• Citovat
  • Upravit
941
4.2.11 20:52

Biely jogurt papame tiez denne, tak asi mu to podporuje :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí