Nechat udělat pgt??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
29.5.21 20:04

@Viktorka33 taky jsem to moc nepochopila, ale jelikož mám prý nedostatečnou ovariální zásobu, tak nám to asi stačit bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
29.5.21 20:53

@Kkamelka Moc přeji, ať se zadari. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ovce1
1.6.21 12:21
@Viktorka33 píše:
@ovce1 Ahoj, u PGT A si platíte biopsii embryí, to pojišťovna nehradí. A nas 1 IVF cyklus hrazeny pojišťovnou vyšel na cca 55 000 Kč (i s PGT. A). Gratuluji k synackovi a přeji mu brzo sourozence :dance:

Ahoj, moc děkuji. No já to všechno docela těžko snáším a ještě když mi řekli tuhle částku, tak mě málem omývali 8o. Ale tak co, nedá se nic dělat. Ted nám zatím dělají všechny vyšetření a čeká se, jestli nám to schválí ta pojišťovna a pak se uvidí, co dál.

• Citovat
  • Upravit
ovce1
1.6.21 12:24
@Kkamelka píše:
Taky budeme doplácet za biopsii. Moje pojišťovna mi proplatí 4ks a partnerova pojišťovna (ZPŠ) žádost zamítla, ale prý je to u nich dost běžné.. a přitom se ta genetika dělá hlavně kvůli partnerovi :nevim: jinak za celý cyklus platíme 70tisíc. Takže se modlím ať to vyjde na první pokus :)

No ty ceny jsou fakt šílený… držím pěsti :)

• Citovat
  • Upravit
1707
3.6.21 07:19

@ovce1 Ano i z úhradou pojišťovny je IVF docela finanční raketa, bohužel je to tak. :nevim: Jak jsi dopadla s PGT, schválili vám ho? Nám genetička dala doporučení na proplacení hned, jak se jí dostal do rukou manželův spermiogram. :think: Psala jsi, že to špatně snášíš, myslíš fyzicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ovce1
3.6.21 12:43
@Viktorka33 píše:
@ovce1 Ano i z úhradou pojišťovny je IVF docela finanční raketa, bohužel je to tak. :nevim: Jak jsi dopadla s PGT, schválili vám ho? Nám genetička dala doporučení na proplacení hned, jak se jí dostal do rukou manželův spermiogram. :think: Psala jsi, že to špatně snášíš, myslíš fyzicky?

Máme přijít za 14 dní, to už budeme vědět výsledky i jak dopadla ta pojišťovna a podle toho se pojede dál. No asi to bude znít hloupě, ale nemohla jsem se přenést přes to, že musíme mít dítě z umělého oplodnění. Tím jak doma i chlapečka máme, tak jsem si to nechtěla připustit a pořád si říkala, že přeci dítě mít můžeme, tak proč jít na IVF když nám to jde, jenže pak jsem si připustila, že problém prostě asi nějaký máme a nedá se nic dělat. Už jsem se s tím nějak srovnala, přála bych si, aby to vyšlo co nejdřív, jsme s manželem už i starší, takže to máme jen tak tak. Takže u vás byl problém u manžela?

• Citovat
  • Upravit
ovce1
26.8.21 09:24
@Viktorka33 píše:

Ahoj, tak PGT nám schválili, ted teda pořád na něco čekáme, až bude po dovolených, až bude dostatečně dlouho očkování ale tak snad příští měsíc začneme :-). Ted ale reším, v centrum asi k PGT mají nějaký balíček, kde mají započtené různé nadstandardní metody, jako ICSI, asistovaný hatching, time lapse, prodlouženou kultivaci atd. a jestli to máme podstoupit, manžel všechno v pořádku, u mě se na nic taky nepřišlo, otěhotnět můžu, tak jestli to není všechno zbytečný, nebo si to zaplatit a doufat, že se všechno podaří napoprvé? Co vy holky, máte nějaké zkušenosti? Moc díky a hezký den přeju :-)

• Citovat
  • Upravit
9
26.8.21 10:18

@ovce1 Ahoj, já tenhle příspěvek vlastně zakládala :D Nakonec jsme se domluvili s doktorem, že první Ivf zkusíme bez toho. A zatím to vypadá, že se povedlo na první pokus. Momentálně 11+5tt. Pokud nemáte nějaký závažnější zdravotní problém, tak bych to asi zatím neřešila, je to hodně peněz i s pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ovce1
26.8.21 10:56
@Kkamelka píše:
@ovce1 Ahoj, já tenhle příspěvek vlastně zakládala :D Nakonec jsme se domluvili s doktorem, že první Ivf zkusíme bez toho. A zatím to vypadá, že se povedlo na první pokus. Momentálně 11+5tt. Pokud nemáte nějaký závažnější zdravotní problém, tak bych to asi zatím neřešila, je to hodně peněz i s pojišťovnou.

moc gratuluji, to jsou krásné zprávy :potlesk: a děkuji za odpověď, no já bych taky nejraději zkusila bez, přesně, těch peněz i tak je to dost, ne že bych na tom chtěla ušetřit, tak snad se nenechám umluvit od centra 8)

• Citovat
  • Upravit
1707
26.8.21 14:45

Ahoj děvčátka… :mavam: Já jsem to PGT A chtěla i z důvodů, abych měla vyšetřené a zamražené emryjka na případného sourozence. :D Ale naprosto souhlasím, že těch peněz je i tak dost… to teda ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí