Necháváte dítě lézt venku?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2439
22.3.12 14:51

Necháváte dítě lézt venku?

Ahojte, jen bych se chtěla zeptat, zda jste nechávali děti, když ještě nechodily lézt venku - na hřišti, na trávě…Malý (11 měs.) už moc nechce sedět v kočárku a chce jít evidentně na zem lézt. Jenže si zas říkám, kdoví jaký pes se tam vy… malý na to sáhne, pak si nacpe ruce do pusy…nebo by mohlo být něco ostrého v trávě…No fakt nevím. Nohy jsou v pohodě tam má oblečení,ale co ty ruce.
Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
22.3.12 14:54

ne nechávám,jedině na nějaké dece :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
22.3.12 14:55

Taky jsem nechávala na dece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
22.3.12 14:56

nechávala jsem na zahradě u babičky… na hřišti bych se bála skla,vajglů a tak… ber ven deku a nech ho lízt na ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.3.12 14:57

Ahoj. Moje dcera je únorová, chodit začala až v 18m, tj v srpnu, takže celé léto by musela sedět v kočárku. Lézt jsem ji nechala, ale jen na hřištích (tj v písku nebo na oblázcích, na mulčovací kůře) nebo na louce, kde jsem věděla, že žádne ble není (na oplocených dětských hřištích, na zpoplatněných loukách, u našich na zahradě atp). Byla sice jak prasátko, ale šťastná :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.12 14:57

Dcera lozila po pisku uz asi od 10. mesice. Fakt je ze tady jsou detska hriste chranena plotem, takze psi tam nechodi, to ze si tam mladez neudela mejdan, tomu se uz zabranit neda, taky jsem uz par strepu nasla…kdyz jsem ji do pisku posadila, tak jsem prohrabla trochu okoli.....
Byla jsem vzdy u ni, tak se nemohlo nic hrozneho stat, samo jsem vybirala mista, kde to vypadalo slusne.....

v kocarku je nuda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
22.3.12 14:58

Nechávala jsem jen na zahradě nebo na oploceném hřišti,kam psi nesmí. Máme tady krásný obrovský park,ale protože si majitelé psů myslí,že je to úžasný obří psí záchod,nechce se mi tam prcka pouštět na trávu ani když už chodí,natož když lezl… 99% majitelů výkaly nesbírá a i když někdo sebere,málokdy zůstane to místo čisté…Nejsem úzkostlivá na hygienu,syn měl v puse už ledasco,ale zbytečně to pokoušet nebudu,stačí,co všechno máme na botech :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.3.12 14:59

malé bude 8 měsíců a taky pokud nespí,tak v kočárku dlouho nevydrží,takže co už je pár dní pěkně,vozím sebou deku a pár hraček,když jsme na hřišti,v parku,na přehradě,tak je to pro malou i pro mě na dece super veget :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
22.3.12 14:59

Doma na zahradě ano. Na hřišti ani v parku ne.

• Citovat
  • Upravit
catie
22.3.12 15:04

Nechávala jsem lézt na „bezpečné“ půdě - třeba travnatá plocha u penzionu na horách, venku na chalupě, u známých…prostě kde jsem věděla, že nebudou vajgly, střepy, výkaly. Udržet takto staré dítě v kočárku je nemožné.
Ve městě jsem s sebou vozila deku z IKEA za 30,– Kč.

• Citovat
  • Upravit
15674
22.3.12 15:07

Ještě mě napadla jedna věc. Teď na začátku jara bych bez deky asi lézt nenechala, přeci jen je zem ještě hodně studená :nevim: . Nenechávám teď ani na písku sedět, jen klečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.3.12 15:08

nenechala, ale kluci od roka chodi, takze problemy nebyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.12 15:10
hkac píše:
Ještě mě napadla jedna věc. Teď na začátku jara bych bez deky asi lézt nenechala, přeci jen je zem ještě hodně studená :nevim: . Nenechávám teď ani na písku sedět, jen klečet.

no jo, to je fakt, az po svatym Jirim.....ale jinak si tu pripadam jak matka vyvrhel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.3.12 15:15
suik píše:
ale jinak si tu pripadam jak matka vyvrhel :lol:

neboj, samotný vyvrhel nejsi :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
22.3.12 15:16

V parku ne, na oplocenem detskem hristi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí