Nechce, abych mu četla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24144
19.12.15 14:33

Vydrž chvíli. Moje dcerka nedávala čtení dříve než kolem 4 roku. To pak už i chvíli vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
19.12.15 14:34

@Carmen6 U nas stejne, ja sama ctu hodne, chci k tomu vest i deti, obe mely stejnou vychozi pozici, syn knizky dlouho odmital, msc prohlizeci leporela s dopravnimi prostredky, kdyz mel naladu. Poslouchat pohadky se naucil az k patemu roku ve skolce, ani ted ve skole tomu mic neda, cteme tedy pred spanim, snazim se vybirat zajimave pribehy, co by ho mohly bavit, ale uspech nic moc.Zato dcerka taha knizky vsude, prohlizi, chce cist, uci se basnicky sama od sebe, posloucha pribehy umerne veku.
U syns myslim, ze se to nezlomi, ze ani v budoucnu zadny velky ctenar nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.12.15 14:39

Syn má 3 roky a taky knížky nemusí. Jo cupovat je, to by mu šlo, ale číst nechce… to se hned vzteká a zdrhá. Já to neřeším. Však on si tu cestu časem najde. Ve škole mu nic jiného nezbude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.12.15 14:40

@Carmen6 syn nechtel cist do 5 let, pak se to zlomilo a ted se na cteni celej trese, neexistuje jit vecer spat bez cteni, uz jsme prelouskali spoustu knizek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
19.12.15 14:46

@Carmen6 Tak u nás celkem zafungoval přehrávač - cítí se důležitě, že si tu pohádku může pustit sám :mrgreen: já jsem jim tedy ulovila profesionálně načtené, ale pamatuju si, že mi měli pohádky doma načtené od rodičů na páskovém magneťáku a taky jsme milovali si je sami pouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
19.12.15 16:24

Nase rocni nesnese cteni pohadek, tesili jsme se ze ji budem cist a vubec, jen se rozerve po chvilce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
19.12.15 17:16

@Carmen6 U nas ted to same. Jeste na jare chtel cist porad a ted vubec…Spis mi pohadky ted vypravi on :mrgreen:
Take cekam, kdy se to zlomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.12.15 17:33

Můj syn má 6 let a taky moc nejeví zájem o knížky, přitom já jsem velký knihomol a vidí to u mě. Za to přítel, ten nečte vůbec. V rozmezí 3-4 roky ho to ještě bavilo, pak se to nějak začalo vytrácet. Rád se podívá do knížky, která je jemu blízká, něco o dopravních prostředcích, dinosaurech,…, ale třeba u čtení pohádky před spaním, mě po krátké chvíli přeruší a číst nechce. Pak raději pohádku vykládat a nebo si jen povídat. Doufám, že třeba škola to změní a ke knížkám si najde cestu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
19.12.15 18:05
@mejdylko píše:
Syn má 3 roky a taky knížky nemusí. Jo cupovat je, to by mu šlo, ale číst nechce… to se hned vzteká a zdrhá. Já to neřeším. Však on si tu cestu časem najde. Ve škole mu nic jiného nezbude :D

Ve skole ho to nenauci, spis naopak to tou povinnou cetbou zazdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
19.12.15 18:47

Malá dvouletá taky měla jednu chvíli období, kdy jsme prohlížely, ale jakmile jsem začala číst, tak nene mami ne. Teď už je to trochu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí