Nejistá chůze

4092
24.5.11 14:52

nejistá chůze

Ahojky můj chlapeček začal před týdnem samostatně chodit (přestal jen obcházet nábytek) ovšem chodí stylem opilce :lol: a každou chvilku sebou někde švihne. Nepamatujete si jak dlouho asi trvá tahle fáze než začne chodit s jistotou? Zajímá mně kdy ho můžu pustit chodit po venku teď si ještě netroufnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22005
24.5.11 15:32

U nás to trvalo docela dlouho, dva měsíce určitě.

A proč bys ho jako nemohla pustit venku? 8-o 8-o Není to úplně jedno, jestli upadne na koberci nebo na trávě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.2.12 20:24

Tak mi už chodíme 3 měsíce a pořád mi příde chůze malý nejistá =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.3.12 12:45
mikky píše:
Ahojky můj chlapeček začal před týdnem samostatně chodit (přestal jen obcházet nábytek) ovšem chodí stylem opilce :lol: a každou chvilku sebou někde švihne. Nepamatujete si jak dlouho asi trvá tahle fáze než začne chodit s jistotou? Zajímá mně kdy ho můžu pustit chodit po venku teď si ještě netroufnu :think:

Máme taky takovou chůzi ,,opilce", ven už chodíme ale je jistější s chodítkem-něco jako když vede kočárek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
12.3.12 16:34

Ahoj, to jste šikulky :potlesk: Malému to taky nějakou chvíli trvalo a i teď, když chodí 4 měsíce, tak ještě sem tam zakopne ;) Ale nebraň se tomu jít s ním ven. Já jistila malého držením za ručičku, ale on byl statečný, venku prostě za ručičku chodit nechtěl a líbilo se mu překonávat tehdy menší nerovnosti, chodit po trávě, přes kaluže… :) To víš, že padal, ale byla to pro něj výzva, něco jiného než doma. Takže se připrav, že budeš více ve střehu a asi častěji prát, ale dřív se prcek otrká, uvidíš ;) S tím chodítkem, co tlačí před sebou to taky není špatný nápad :palec: bude se jistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí