Pití ze slámky

292
23.5.11 06:56

piti ze slámky

Ahojky holky chci se zeptat jestli máte skusenost s hrnečkama se slámkou?naše malá nechce pít skoušela jsem různý hrnecky jen my chybí vyškoušet ještě tenhle jen by mě zajímalo jestli takhle malý mimičo se z toho naučí pít je nám 10 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7251
23.5.11 07:30

Ahojky! Natálka se naučila pít brčkem sama a náhodně někdy v 7měsících, když se jí do ruky dostalo pití od starší sestřičky. Tak od té doby nepije z niče jiného. Před tím měla hrneček od Nuby a Avent hrnky s pítkem pila z obou, ale z brčka pije nejlíp :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.5.11 07:31

Ahoj, já mám ročního kluka a úspěšně bojkotuje všechny možný pítka, brčko taky nevyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.5.11 07:37

U nas brcko vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.5.11 08:05

Ahoj, naše malá se taky naučila pít někdy v 8 měsíci, teď chodíme na rehabilitace kvůli lození, a tam nás ta sestra strašně pochválila, že slámka je vůbec to nejlepší, co může být z hlediska vývoje řeči, správného vyslovování. Tak jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.5.11 08:28

Rybana a z flašky ti pije čaj?mě bojkotuje i flašku jediný co si veme je mleko ale čaje si jen jednou lokne a víc nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.5.11 08:30
agvamarine píše:
Rybana a z flašky ti pije čaj?mě bojkotuje i flašku jediný co si veme je mleko ale čaje si jen jednou lokne a víc nechce

jo z flašky vypije všechno :-D je to čajovej závislák, ale prostě jedině přes dudel - pítka ani prd, to radši bude na suchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.5.11 08:49

Dcera pije z hrnečku s brčkem (z Dm) asi od roka, možná dřív až doteď. Teda už umí i z normální sklenice, ale hrneček je prostě srdeční záležitost :srdce: . Za ty roky už máme asi 10.
Syn to sice umí, ale nějak si ho neoblíbil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
23.5.11 08:57

Tak mi uz asi dva mesice pijeme z normalni flasky,jak prodavaji piti pro vetsi deti,odkoukala to od starsi segry a vcera pila poprve brckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.5.11 10:44

Asi je to kus od kusu. U nás to vyšlo - v roce jsem mu ho koupila a moc nevěřila, že to bude umět a překvapil :lol: možná, kdybych pořídila dřív… Z flašek mu to pití většinou vůbec nešlo, mmch z flašek od MAM to nešlo ani mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
23.5.11 11:48

náš se to naučil taky před rokem, vodu mi z toho pít nechtěl, nějak to nechápal,ale zkusila jsem mu do toho dát jogurtový mlíko, není tak tekuté tak zůstává hodně v tom brčku a nemusí se tolik tahat, to pochopil hned a ted z ničeho jinýho nepije :palec:

• Citovat
  • Upravit
4515
23.5.11 11:49
Gina108 píše:
Asi je to kus od kusu. U nás to vyšlo - v roce jsem mu ho koupila a moc nevěřila, že to bude umět a překvapil :lol: možná, kdybych pořídila dřív… Z flašek mu to pití většinou vůbec nešlo, mmch z flašek od MAM to nešlo ani mně :mrgreen:

Jo MAM jsem taky koupila a neutáhnu to ani já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.5.11 13:47

Starsi bojkotoval vsechno, zvlaste dudlik na flasku, nejradsi mel prso :mrgreen: Aby zacal pit, davala jsem mu pitka od Aventu na flasky a vyndavala ty silikonova tesneni, takze sice to teklo vsude kolem, ale pil…
Z brcka se naucil nekdy kolem 2. roku :roll: :roll: No, mozna kecam, tak treba v 1 roce a 7 mesicich :oops:

Mladsi totez v blede modrym, kdyz to neteklo, tak byl radsi na suchu :roll: Jednou ale sebral brachovi lahev od Kubika a zacal sat, tak jsem mu rychle podstrcila lahev s brckem a zacal to sosat a ted ho to hrozne bavi… :mrgreen:

Takze zkouset, bud se to nauci nebo ne, kazdy je holt jiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.5.11 14:13

Malej pije brčkem práve od 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.5.11 13:16

holky mužu se zeptat jaký máte značky? já jsem dneska malý koupila canpol babies a mužu vám říct že to z toho vůbec nejde tahat i já mam co dělat natož aby to utáhla ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí