Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,malému je 20m,ale ještě venku koupat nebudu,počkám až na tropy-30 st. teď se mi tedy zdá ještě dost chladno ![]()
Včera se dcera koupala poprvé. Dala jsem jí trošičku vody, jen na cachtání, bylo opravdu teplo. Dneska nevim, je sice teplo, ale fouká tu u nás docela vítr.
Ahoj. Včera jsem dala Marušku do bazenku na balkon. Máme ho zasklenný, takže tam bylo asi tepleji než někde na zahradě, ale včera bych ji asi dala i venku. Dneska ne - aspoň tady je výrazně chladněji. Aspoň teda ve stínu, ale na sluníčko bych ji stejně nedávala. ![]()
Dana27 píše:
Včera se dcera koupala poprvé. Dala jsem jí trošičku vody, jen na cachtání, bylo opravdu teplo. Dneska nevim, je sice teplo, ale fouká tu u nás docela vítr.
U nás taky.Dala jsem mu dopoledne tričko bez tílka,a docela to foukalo,i jsem si říkala,že jsem mu ho měla dát ![]()
Kdyby se nám tu v sobotu nezkazilo počasí do bouřky, Katka (15 m) už by se koupala.
Já se venku v bazénu na zahradě čváchla v neděli.
Příspěvek upraven 23.05.11 v 14:07
No ono je to zrádný, sice je teplo, slunce svítí, my se paříme, děti taky, ale jak pak zafouká a ony se ráchaj ve vodě, hned je z toho rýma, přinejlepšim.
Ne, venku se nekoupeme a ještě nejmíň 2-3 týdny koupat nebudeme.
Za ty čtyři roky, co je dcera na světě, se nám koupání při prvním vedru už dvakrát nevyplatilo (předloni u babičky na zahradě, loni u kamarádky na balkoně), skončili jsme pak s rýmou a kašlem - letos už si to nehodlám zopakovat ani omylem.
Nehledě na to, že u nás na Proseku bylo dneska v osm ráno 12 stupňů, což mi teda jako koupací počasí nepřipadá, i když se přes den samozřejmě hodně oteplí. ![]()
BohunkaP píše:
Ne, venku se nekoupeme a ještě nejmíň 2-3 týdny koupat nebudeme.Za ty čtyři roky, co je dcera na světě, se nám koupání při prvním vedru už dvakrát nevyplatilo (předloni u babičky na zahradě, loni u kamarádky na balkoně), skončili jsme pak s rýmou a kašlem - letos už si to nehodlám zopakovat ani omylem.
Nehledě na to, že u nás na Proseku bylo dneska v osm ráno 14 stupňů, což mi teda jako koupací počasí nepřipadá, i když se přes den samozřejmě hodně oteplí.
Jsem ráda,že zas nejsem divná jen já
![]()
ani mě se to rozhodně nezdá na koupání, a určitě bych mu jí nedala teplou aby ho pak mohlo hezky ofouknout
Včera jsem se koupali v bazénu, bylo fakt vedro, voda měla 26°. Syn 19m se koupal s námi ![]()
Ahoj, Kubík ( 14m ) už se letos 3× ráchal v bazénku, ale dala jsem mu tam jen asi 10 cm vody. Dneska ho tam taky pustím. Na zahradu nám praží sluníčko a skoro nefouká, takže se náš lachtan zase vyřádí ![]()
momi33 píše:BohunkaP píše:Jsem ráda,že zas nejsem divná jen já
Ne, venku se nekoupeme a ještě nejmíň 2-3 týdny koupat nebudeme.Za ty čtyři roky, co je dcera na světě, se nám koupání při prvním vedru už dvakrát nevyplatilo (předloni u babičky na zahradě, loni u kamarádky na balkoně), skončili jsme pak s rýmou a kašlem - letos už si to nehodlám zopakovat ani omylem.
Nehledě na to, že u nás na Proseku bylo dneska v osm ráno 14 stupňů, což mi teda jako koupací počasí nepřipadá, i když se přes den samozřejmě hodně oteplí.![]()
Neboj - bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic
![]()
Možná… ![]()
Včera mi přišlo teplej
dneska je sice docela teplo, ale zafouká , takže když pak oboukne mokré tělíčko, tak si myslím, že z toho může být nějaký náchlad..
Podobnou diskuzi jsem zakládala, nevěděla jsem co a jak ![]()
Nakonec to dopadlo kompromisem, dala jsem mu na balkon lavor s vlažnou vodou a ráchal se aspoň rukama.
Koupání plánuju tak st, čt, kdy opravdu hlási okolo 30 a uvidím- já spíš mám strach z toho větru ![]()
kluci se jeste nekoupali venku, je na to moc chladno, vcera behali u babicky na zahrade jen v botech a triku, bez plen a kalhot a dneska kaslou a to bylo vcera hooodne jine pocasi nez dneska, dneska je kosa
Maminky venku je teplo,ve stinku je 26.st a odpo az se maly vzbudi chci jit s malym do bazenku.Napustila jsem mu vodu,tesne az do ni pujde tak jeste prinesu par kyblu horke vody at je teplejsi.Taky uz se koupete?Neni to brzo?Nema jeste ani dva roky,no ale kdyz je venku teplo,tak proc to nezkusit