Koupání venku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
31.5.11 21:10
janikpupik píše:
Markit.Hl píše:
Katka je otužilá a URČITĚ NECHCI, ABY Z NÍ BYLA SKLENÍKOVÁ KYTIČKA, KTERÁ ONEMOCNÍ, JEN CO FOUKNE, ČILI OTUŽUJEME
Souhlasim :kytka:

Tak má dneska za sebou první koupání venku. Bohužel nám to odložily horečky u zoubků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.6.11 08:20
janikpupik píše:
Teda když to čtu tak mi připadá,že ho vystavuju nebezpečí když už se asi 14 dní koupeme venku,samozřejmě když je kolem těch 25stupňů a dávám teplejší vodu ,ale malej je otužilej a sám si z velkýho bazénu na sebe leje vodu,polejvá si hlavu a cachtá se v něm takže když jemu to nevadí tak já to neřešim.Rýmu má občas,ale tak tu by měl stejně z těch teplotních výkyvů.Já sama jsem se koupala v bazenu když byl teprve 2 dny napuštěněj a měl jen 19 stupňů a super osvěženíčko :mrgreen: .

Taky jsem teda asi krkavčí matka :lol: Ale proste se neridim kalendarem,ale pocasim.Vcera bylo zase pres 30st.a jak jsem zalivala zahradku,tak se prcek cachtal v te vode v becce a byl zmachany od hlavy az k pate a pak jsme ho do ni teda po chvilkach davali a sranda obrovska :lol: voda byla tepla,no a uz si musi zvykat na studenejsi vodu,na koupaku ta voda taky nema pres 25.st,to jen vyjimecne co vim :-(

• Citovat
  • Upravit
17124
1.6.11 15:44

Já v těch vedrech napustila venku vaničku(teplou vodou) i svému 10měsíčnímu synovi :nevim: V koupelně máme večer mnohem větší chladno,než bylo v té chvíli na zahradě :jazyk: Každopádně ted malej marodí,je nastydlej-ale jestli to přičítat koupání -to nevím :nevim: Doktorka se nad mým přiznáním o koupání nijak nepozastavila. :wink: Mám tři děti a všechny se narodily v létě a v tomto období okusili poprvé venkovní koupání :nevim: Když je 30stupnů-není co řešit :nevim: Nějak jsem nad tím ani nepřemýšlela,je vedro,dítě se doma nudí a nic jiného než koupání se venku dělat stejně nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí