Vyvažování při chůzi

5
25.5.11 14:21

vyvažování při chuzi

Mám problem s dvouletou dcerkou začala chodit v patnácti měsících a stále vyvažuje při chuzi. Ne teda pořád někdy jde normálně s rukama podel těla, ale když jde rychlenebo běhá tak má ruce nahoře. Nemáte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
25.5.11 14:26

Já mám taky 27 měsíčního kluka a vyvažuje když běhá,má ruce vepředu,a vypadá jako Mr.Bean :mrgreen: podle mě je to normální.Ale těžko říct,když jsem neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.5.11 14:28
petra79 píše: ,a vypadá jako Mr.Bean :mrgreen:

:lol: :lol:
Nas taky tak. Jsou mu dva a kousek, chodit zacal az v 18ti mes, a i rychlejsi chuzi ma jeste takovou vratkou. A pri behu vyvazuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.5.11 14:33

Já jsem říkala jestli to není na nějakou rehabilitaci když je unavenej tak to dělá i při pomalý chuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.5.11 14:39
Náš taky až na začátku 18 měsíce,dal si na čas.
nakukovatelka píše:
petra79 píše: ,a vypadá jako Mr.Bean :mrgreen:
:lol: :lol:
Nas taky tak. Jsou mu dva a kousek, chodit zacal az v 18ti mes, a i rychlejsi chuzi ma jeste takovou vratkou. A pri behu vyvazuje :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.5.11 14:41
A nedělá to že se jí to líbí,nebo že jí to baví.Vyvažování si představím jako když třeba jdu po něčem tenkém,třeba obrubník a vyvažuju,to dělá taky?Že má pocit pádu.
lič píše:
Já jsem říkala jestli to není na nějakou rehabilitaci když je unavenej tak to dělá i při pomalý chuzi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.5.11 14:45

Ne i když jde normalně po cestě. Ale ne vždy a většinou venku.Doma me přijde lepší. Ona se učila chodit že před sebou tlačila auto tak jestli se tak necítí jistější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.5.11 14:50

Člověk nikdy neví u dětí co si vymyslí.Ale pro klid duše se zeptej doktora vašeho a uvidíš co ti na to řekne.Jestli to trvá už takhle dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.5.11 15:05

No uvidíme zeptám se ho, ale už mi to taky přijde divný, ale někdy jde normálně tak to umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.1.17 20:08

Dobry večer maminky, obnovuju téma, malý chodí dva měsíce, začal také později v18 mesicic a při chůzi stále vyvazuje..jak dlouho to vaše děti dělaly? Jako nepadá a jde stabilně ale furt macha rukama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.1.17 07:54

Dobrý den, ještě bych chvíli vydržela, ale moc dlouho ne… Lepší napravovat dříve, než později… Syn začal chodit taky až v 17 měsících, ale doteď a to je mu už přes dva roky nechodí úplně dobře (pořád trochu chůze na široké bázi, kývavou chůzí vyvažuje asi balanc)… Tak jsem byla u fyzioterapeuta a má povolený břišní svalstvo a teprve teď začneme cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí