Řvoucí protiva

5
26.5.11 10:32

řvoucí protiva

Zdravím všechny na diskuzi,
mám problém. Máme 13m holčičku, se kterou střídavě pobýváme doma, v malém bytě v Praze, nebo u babičky v Ústí ve velkém bytě, kde je sama. No spíš častěji a víc jsme u babičky. Malá je tady zvyklá, je okolo spousta dětí, kámošů a je to poklad - hraje si, je hodná, sem tam zakňourá, papá… Prostě pohoda. Jakmile odjedem od babičky do Prahy, či kamkoliv jinam - nevím kam to dítě zmizí - je mi pořád za zadkem, pořád chce nosit, dostat do ní jídlo je nadlidský výkon a nejhorší je spaní. U babičky jí dám do postýlky, pusu a jdu - povída sí a pak usne. Doma v praze, nebo na chalupě vydrží ječet i třičtvrtě hodiny, nepomáhá nic… Ztichne jen u mě v ruce, ale jakmile ji poožím, začne nanovo. Nepomáhá ani aby usínala se mnou v posteli - jakmile jsem v 1 místnosti s ní, řve a řve a řve. Jsou to jako dvě úplně cizí děti, který nemají nic společnýho. Přitom jsme ale byli s babičkou v Kolíně, kde taky ještě nebyla, a byla tam hodná. Připadám si jako neschopná máma, že když je dítě samo se mnou, bez babičky je skoro nesnesitelná. Tátu taky nebere - ale to chápu, toho vidí málo. KDyž nejsme u babičky, je to neuvěřitelný maman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
26.5.11 10:36

A není to tak, že byt u babičky bere jako domov a rozhodí ji každé cestování někam jinam??

Moje dítě bylo silně vázané na režim a jakmile jsme mu ho nějak porušili, tak přesně takto vyváděl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5
26.5.11 12:05

cestujeme s ní sem tam od mala a taková nebyla. I v tom Kolíně byla hodňoučká, ale jinak jak jsme někde, kde není i babička je to děs. I když jí má babi samotnou i několik dní, když potřebuju něco vyřídit, je prý zlato. Hraje si sama, nezlobí. Jak odjedem jinak, kde babi není je pohroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
26.5.11 12:09

asi je na babičku hodně vázaná..jen tak mimochodem,jezdíš do Ústí nad Labem?mám stejně starého chlapečka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.5.11 12:15

jojo, jsme v Chlumci, takže za rohem. Tak to můžem někdy vyrazit třeba do ZOO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.5.11 12:43

No tak já bych také řekla že bude zřejmně na babičku hodně vázaná…Těžká sitauce,co třeba vyzkoušet vzít babičku sebou do prahy? A hned bude jasné zda je to babičkou a nebo místem kde bydlíte..Přeji pevné nervy a budu vám držet palečky aby se to zlepšilo.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11957.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11957.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
26.5.11 14:29

ještě k té babiččce.to není špatný nápad vzít jí s sebou do Prahy.a hlídá malou třeba ještě někdo jiný?můj malej se nenechá hlídat nikým,ani mojí mamkou a tu vídá celkem často.je vázanej na mě a na taťku a tím to hasne.jsem z toho taky celkem nešťastná,nemáme s přítelem vůbec chvilku pro sebe:-(já jsem ze Všebo,tak to je fakt kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.5.11 19:45

No to je coby kemanem dohodil :-) tak mi na SZ napiš mail nebo tel. a jak budem tady a mít volno, tak se ozveme :-)
NOjo, ale kdy ta fixace poleví? Přeci nemůžem žít pořád s babičkou? :-)
I když jsme si to sami takhle zavařili
Teď pojedeme o víkendu do Penzionu - s babičkou, tak uvidíme jaká bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.5.11 12:16

to víš že tahle fixace přejde,čím bude starší tím víc věcí a i lidí ho bude zajímat..věčně to nebude..a nebo..omezit tu babičku,asi bude malá plakat,ale zvykne si..mě přide moe mamka poprvé zítra hlídat na 2 hodky..hm..už ted jsem zvedava co z toho vzejde :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
27.5.11 14:34

A není to třeba tím, že u babičky má maminka na holčičku víc času, zatímco doma se maminka snaží stihnout všechny nezbytné domácí práce a nemá čas věnovat se dítku tehdy, kdy to dítko zrovna chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.5.11 16:38

To bych ani neřekla. V Praze dopoledne něco pracujeme a převážně odpoledne trávíme venku na procházvce. Byt je malý, takže domácí práce jsou za chvíli hotové a Ančí pracuje semnou. Leze za mnou a kouká jak pracuju, sem tak popadne hadr a taky utírá :-),ale o péči to není. Je problém hlavně to spaní. U babi jí dám po postele a je v pohodě, klidně si i hodinu povídá a pak usne, ale doma začne řvát hned jak s ní na ruce vsoupím do pokoje kde je postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí