Můj dvouletý syn nechce baštit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
12.10.10 16:57

NECHCE BAŠTIT

prckovi jsou 2 roky a asi 10dní bojujem s jídlem-jeho strava je ted-sunar,jogurt,chleba,sunar,chleba,sunar.....nic jiného mi nechce a plive a když ho nechám vyhladovět tak si stejně nic nevezme.....mám plašit u dr nebo je to nějaké přechodné období?-měli jste to někdo taky tak?předtím jedl úplně v pohodě-sunar,chleba,ovoce,oběd,jogurt,ovoce-zelenina,sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
12.10.10 17:00

Tak u nás už nějakou dobu frčí taky jen mléko, nějaké suchary (pohankové plátky, křupky, tyčinky) a suchý chleba :palec:

Neřeším, nestresuji se.
Jen čekám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 17:02
Cappy píše:
Tak u nás už nějakou dobu frčí taky jen mléko, nějaké suchary (pohankové plátky, křupky, tyčinky) a suchý chleba :palec:Neřeším, nestresuji se.
Jen čekám :nevim:

já tu úplně šílím co to je za stravu :cert: žádný ovoce,zelenina,maso,prostě nic pořádnýho a dneska ani tomu sunaru moooc nedal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
12.10.10 17:09

Dzarunko, pokud na malém nevidíš nějaké známky nemoci, zkus tomu dát nějaký čas volný průběh.
Nervování stejně nepomůže.
Aspoň vidíš, že v tom nejsi sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 17:12

je fakt že mě to šokovalo protože fakt sbaštil vše a teď tohle.....asi nějaká pauza nebo co :mrgreen: tak kandí normálně a zuby nerostou tak uvidíme no co z toho bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.10.10 18:07

Ahoj, jsme na tom už asi 5 dní podobně, jen místo chleba frčí suchý rohlík. Synovi jsou 2 a půl a taky zatím čekám a pozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.10.10 19:38

tak mi jsme na tom podobně.dnes měl pouze kousek chleba,půlku párku,oběd nic,pak trošku pudinku a ted jsem do něj „nacpala“pár lžic polévky.taky mě to trápí,ale opravdu do něj nic nedostanu.Přidávám alespoň multisanostol na radu mé dr. :zed:vždycky se to trošku zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.10.10 20:15

Máme změnu!!
Malej teď viděl staršího bráchu jak baští rajskou omáčku s kolínkama k večeři, přisedl si k němu a skoro půlku mu doslova sežral. Jedl všechno- i maso- hurá!!
Teď jen co z toho bude- je atopik. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 20:28

my máme změnu k horšímu,nevypil mi večer už ani ten sunar,jen půlku toho co obvykle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.10.10 20:38

No tak to je blbé.
Ale třeba se dost najedl toho chleba a jogurtu. :think:
Když má hlad- budí se v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 20:41

v noci spí,vzbudí se jen vyjímečně na čajík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.10.10 20:43

No tak alespoň to máš dobré. Náš prcek se budí pořád mezi 2-4h na mlíko a vyžahne celou flašku.
Ve Vašem případě už bych ale asi byla nervozní a zašla s prďolkou k MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 20:46

on by jedl ale sladkosti a o víkendu jsme nechali na stole brambůrky a jak hltal.....jestli nemá ted na jídlo chuť a zkouší jestli mu přeci jen místo jídla nedáme to sladký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.10.10 20:50

Hmmm, tak v tom případě přeju pevné nervy! :zed:
Nebo popustit uzdu fantazii a vyrábět zdravé jídlo ve tvarech a barvách laskomin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.10.10 20:53

on to strčí do pusy,rozkouše,zjistí co to je a vyplive…už jsem ač nerada zkusila i párek a nic,vyplival a to pro něj byl jak droga,jen ho viděl tak řval že ho chce takže jsme jedli párky potají aby nás neviděl a ted to s ním ani nehne.....no ještě pár dní počkám a pak kdyžtak skočíme k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí