Křupky a piškoty??
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
křupky a piškoty??
ahoj holky od kdy se může dávat kukuřičné křupky nebo naké piškoty??a kde je nejlepší je koupit???mému zlatíčku je 7 a půl papáme příkrmy ,kaše,ale nemáme ještě ani jeden zoubek.díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S piškotami bych ještě klidně počkala. Já kupovala kukuřičné a rýžové křupky v obchůdku se zdravou výživou. Ale koukala jsem, že je mají i super - hyper marketech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomhle věku už jem křupky dávala. Takové ty ze zdravé výživy, jak je to jen kukuřičná mouka, voda a vzduch…
Jsou i se s níženým obsahem soli (mají je i v Globusu, jinde jsem je neviděla). Zuby nepotřebuje. Strčí do pusy, požmoulá a ta křupka se rozplyne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem jednou rozemletým piškotem „hustila“ nastrouhaná jablíčka, ale spíš že jsem dala ochutnat taky něco jiného. Pomalu ho budu zařazovat častěji, ale opravdu jen pomalu. Ale pro půlročáky už jsou sušenky, krekry …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wiolla píše:
V tomhle věku už jem křupky dávala. Takové ty ze zdravé výživy, jak je to jen kukuřičná mouka, voda a vzduch…Jsou i se s níženým obsahem soli (mají je i v Globusu, jinde jsem je neviděla). Zuby nepotřebuje. Strčí do pusy, požmoulá a ta křupka se rozplyne…
a jak se ty křupky jmenujou?jezdíme nakupovat do Globusu,bych se tam podívala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
křupky jsem dávala od zavedeví prvních příkrmů (cca 5,5mě) na ně nejsou potřeba žádné zoubky, stačí naslinit a krupka se rozpustí. Připrav se že křupku budou nalepené všude
Piškoty dávám od ukončeného 8 měsíce, kdy jsme zavedli lepek (moje Dr přímo řekla že můžeme dávat těstoviny, pečivo, piškoty. Ted má náš Kuba v oblibě místo křupek takový ty rýžový, kukuřičný a pohankový chlebíky, dýl vydrží, ale už máme 4 zuby tak je může kousat
- Citovat
- Upravit
V Globusu kupujeme Kukuřičné tyčky od Firmy Pekkos, mají je mezi piškotama a jsou super, takový tlustý dlouhý, pokud se me podaří, dám fotku
- Citovat
- Upravit
merett píše:
V Globusu kupujeme Kukuřičné tyčky od Firmy Pekkos, mají je mezi piškotama a jsou super, takový tlustý dlouhý, pokud se me podaří, dám fotku
- Citovat
- Upravit
merett píše:merett píše:
super,děkuji,mrknu se po nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
křupky jsem dávala taky hned s příkrmama, už je jich strašná spousta druhů, rýžové, kukuřičné, pohankové atd. nejepší bude asi výběr ve zdravé výživě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dr. Honzik by doporucil klidne i ty piskoty, ale bych rozhodovala podle tloustky ditete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:Wiolla píše:a jak se ty křupky jmenujou?jezdíme nakupovat do Globusu,bych se tam podívala…
V tomhle věku už jem křupky dávala. Takové ty ze zdravé výživy, jak je to jen kukuřičná mouka, voda a vzduch…Jsou i se s níženým obsahem soli (mají je i v Globusu, jinde jsem je neviděla). Zuby nepotřebuje. Strčí do pusy, požmoulá a ta křupka se rozplyne…
Nevím, zrovna došly.
Myslím, že Kukuřičné křupky. Jo a v brněnském Globusu nejsou mezi slanýma tyčkama, ale mezi sušenkama…
Na přední straně obalu je ještě napsáno „snížený obsah soli“. A je to takový velký pytel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
merett píše:merett píše:
Jo, ty jsou taky super! V podstatě to chutná stejně jako ty, co jsem měla na mysli já, jen jsou tyto dlouhý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit