Instantní krupicová kaše

Baba Jaga
9.10.10 13:10

Instantní krupicová kaše

Ahoj,koupila jsem instantní krupicovou kaši od Vitany a občas jsem ji dávala malému (15 měsíců) k večeři.Jenomže teď jsem si na obalu všimla,že tam píší „vhodné pro děti od ukončeného 3.roku života“.Myslíte,že ji mohu dávat dál nebo raději ne.Nenapadá mě nic proč by měla být až od 3 let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
9.10.10 14:01

já si myslím,že jí můžeš dávat dál mě děti od půli roku obě jedí všechno první co ochutnali byl guláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.10.10 14:08

Podívej se na složení, když tam nebude tuna nějakých aromat a konzervantů, tak z toho asi občas neumře… Že jsou až od tří let píšou i na piškotech :wink:

Certice - nekoleduj si s gulášem jako prvním příkrmem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
11.6.19 17:45

Ahoj, oživuji diskuzi.
Mám jemnou krupičku od Babiččiny volby. V návodu na přípravu píšou ělat z mléka, myslíte, že se dá uděla i z vody? Rdši bych z vody. Díky předem za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.6.19 17:49
@Nora2 píše:
Ahoj, oživuji diskuzi.
Mám jemnou krupičku od Babiččiny volby. V návodu na přípravu píšou ělat z mléka, myslíte, že se dá uděla i z vody? Rdši bych z vody. Díky předem za radu.

Pane bože. Do čehos to duši dal? Já se tě zeptám. Jedla jsi sama někdy kaši z vody? A komu vůbec chceš cpát tuhle lepkovitou sra*ku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37259
11.6.19 17:50

Teda tuhle nekupuju, já beru občas tu myšku od víttany, ale když je tam z mléka, dělám z mléka. Z vody by to byl dost hnus, to se dělají snad jenom ty kaše pro úplná miminka ne, z vody? Kdyztak zkus udělat malinko a uvidíš jak to bude chutnat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
11.6.19 17:57

@Nora2 Ono to jde vždycky i z vody, ale bude to hnus. Zkus si udělat testovací porci z vody a z mléka a myslím, že výsledek bude mluvit sám za sebe.
Vodu snáz snesou takové ty balíčkované instantní kaše co jsou napěchované cukry a dalšími věcmi co to dochutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
11.6.19 17:58

@Kriss Tina Díky moc za radu! Já mám práve radši ty z vody, měla jsem jednou moc dobrou s myškou na obale, ale nemohla jsem ji najít. Až doma jsem si všimla, že tahle je z mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
11.6.19 18:03

@Nora2 Vis, ty instantni kase, co se delaji jen s vodou, tak v sobe v te smesi obsahuji susene mleko, proto jsou to instatni smesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
11.6.19 21:22

Z vody? Blee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23149
12.6.19 19:24

@Nora2 jak máš staré dítě, že nechceš dělat z mléka?
Do roku se krupice nedoporučuje, je hodně těžká. A pak už z mléka v pohodě..
Ale tedy krupice z vody, to nebude dobré..ani nijak výživné, jen zalepení žaludku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí