Nechce bobovat:)

327
16.2.12 16:53

Nechce bobovat:)

Ahoj, teď jsme přijely z procházky, vzaly s sebou boby, jakože malýho svezem, ten ovšem dostal hysterák, a ani je nechtěl táhnout. Byly sme asi 4× a furt se to zhoršuje, napřed se svezl, pak je táhnul, pak vedle nich už jen šel a teď má fobii skoro:) Nic se mu na nich nestalo, sáňky to samý :lol: Je mu 20 měsíců, máte to někdo taky tak? Doufám, že to přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
16.2.12 16:56

Máme to podobný. Byli jsme minulý týden a malýmu se nejvíc líbilo koukat na ostatní jak jezdí. Sám moc nadšenej nebyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.2.12 16:58

Ano, nijak zvlášt jí to nebralo ani loni ( 18 m) ani letos 2,5 roku..Jednou se sveze a pak chce procházku po chodníku..takže akorát se nechá tahat po rovině, jinak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
16.2.12 17:02

Ahoj, loni jsme sáňkovali a docela se mu to líbilo. Ale letos! Tak jsem čekala na sníh, až vytáhneme boby. První jízdu hned spadnul - bohužel obličejem do sněhu a to ho asi odradilo. Takže už jsme byli asi 4×, ale na boby už nechce ani sednout! Ani se mnou nebo s někým jiným. Nejšťastnější je s lopatou - přehazuje sníh sem tam. Takže nám by stačila lopatka na písek!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.2.12 17:08

U nás teda naprosta paráda - akorát že u nás není skoro vůbec sníh. Bobovala zatím jen jednou před vánoci (16m) a byla z toho nadšená, smála se nahlas i když spadla pusou do závěje :)

Teď vytáhneme boby snad zítra, neb u nás celý den sněží, tak jsem zvědavá co řekne teď :)

• Citovat
  • Upravit
4989
16.2.12 17:20

nechce, tak nechce, vzdyt o nic nejde ne? hlavne nenutit. moje mala se taky bala jezdit, asi jeste boji :nevim:, dlouho jsme bobovat nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.2.12 17:24

Ahoj,než jsme letos jeli na hory,tak můj malému objednal super boby s volantem na Aukru..Musím dodat,že levné teda nebyli.. :roll:
Když jsme přijeli na hory,tak malý vůbec na boby nechtěl…Podíval se na nás a říká,,Já cu yžovat!"Jsou mu dva roky…
Nakonec to dopadlo tak,že malý lyžoval a na bobech jezdil můj se švagrem.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10872
16.2.12 17:38

Už jsem si myslela, že jsme jediní exoti!!!! Aní se vozí na saních i bobech ráda, Bára chytá hysterák, jen je vidí!!! Prostě řekne „ťapi“ a hotovo!!! Takže jednu vedu za ruku a druhou táhnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.2.12 17:40

Naši kluci jsou celí rodiče. Jeden po jednom, druhý po druhým. Jeden nechce domů, druhý (zoufale!!!) nechce ven. (a když už je venku, hytserák, že je mu zima, nějaké sáňkování ani slech.) Hádejte, který z nich je po mamince. Nenávidím zimu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
16.2.12 17:52

My teď ani nijak moc nechodíme ven, páč se malému sníh nelíbí. K vánocům dostal sáně i boby od prarodičů a nechce si na ně ani sednout. Když jdem ven, jen stojí a kouká a velmi brzy se tlačí domů. Pomalu se začínám vzdávat a ven chodíme jen jednou týdně asi na 20min. Já ani nevím, jak ho zabavit. Zkoušela jsem si s ním hrát jak na písku, bábovičky lopatičky kyblík- Nic! Sníh se mu asi nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.12 17:57

Ano, meli jsme to same loni :)…nechtel ani na boby, ani na sane, hrozne brecel :)
Letos si boby užívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
16.2.12 17:58

U nás mám větší radost ze sněhu a zimních radovánek já :mrgreen: , malá sjede kopec tak pětkrát a pak dělá blbosti. Když nebyl sníh, jen mráz, nechtěla vůbec chodit ven, hned se cpala do baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.2.12 18:52

Letos poprve si uzivame zimu!! Do lonska mel Dominik z bobu nebo sanek zachvaty, teda obcas se nechal premluvit a sjel s nami, ale jinak ani prd, snizek fuj ble, zima, rychle domu :mrgreen: Ke konci zimy vzal na milost trosku lyzicky, ale malicko, tesil se na teplo ;)
Ted se v tom snehu vali, chce byt porad venku, hrabe, skace do nej, porad chce bobovat. Ted jsme na Lipne, zitra jde uz popate do lyzarske skolicky, pak jeste pul hodiny na kolotoci na lyzich, pak na boby, dnes byl i na bruslich..
Proste presne je videt, ze potreboval cas, aby si to zacal uzivat, v dubnu mu budou 4 roky :lol:
No a mladsi je trosku lepsi, venku i byt chce, ale porad stoji jako zmrzlik, na boby obcas vleze, ale vetsinu casu jen cuci ani se nehne :mrgreen: Jediny co chtel, tak si dneska vzit Domcovy lyze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.2.12 20:02

Jojo, na bobech se boji (2 roky, 2 mesice). Po dlouhem premlouvani se necha tahnout po rovine rychlosti sneka, a i ten by nas mozna predbehl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.2.12 09:07

Naše slečna taky nechce bobovat. A já měla takovou radost, když konečně napadl sníh - ne kvůli sobě (já zimu nemám ráda), ale kvůli Káje, že budem bobovat a ona nechce a nechce ani sama ani se mnou.
Maximálně se nechá chvilku táhnout po rovině. Líbí se jí ale, když jedu já sama a ona za mnou s radostným povykem běží nebo když mě může tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí