Nechce botičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11750
10.11.13 11:06

@Tereza1986 u nas bylo to stejny, hned jak jsem nazula boticky sednul a ani se nehnul, rev jak kdyby ho nekdo vrazdil. Nebyl jeste pripravenej, byly mi doporuceny mekky kozeny boticky, Nolen a v tom chodi uz mesic, zvyknul si mit neco na noze, ale poradny kotnickovy boticky uz jsme nezkouseli. Venku jeste nechodi, tak neni potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.11.13 11:51

Já jí je půjčovala na osahání, občas jsem je zkusila obout. Pak se zadařilo a naopak ječela, když jsem je chtěla sundat. Ale ona byla ještě úplný truhlík, bylo jí sotva deset měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
28.2.22 06:22

Máte ještě někdo nové zkušenosti? Malé je 11 měsíců a kousek. Včera jsme koupily botičky a plakala, nechtěla je, zakopavala. Paní říkala postupně zvykat doma tak budu zkoušet ale jestli nemáte někdo tipy co u vás treba pomohlo. Stoupá si sama v prostoru, chodí už přes měsíc, je na ni vidět že už by chtěla i venku zkoumat a chodit proto jsme je i kupovaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
28.2.22 06:43

@LucEm
A v prostoru chodí sama nebo kolem nábytku? Obecně se boty doporučují až dva měsíce po samostatné chůzí :) až ji budeš chtít vyndat z kočárku, tak ji boty obuv, zvykne si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
28.2.22 10:18
@Mediula píše:
@LucEm
A v prostoru chodí sama nebo kolem nábytku? Obecně se boty doporučují až dva měsíce po samostatné chůzí :) až ji budeš chtít vyndat z kočárku, tak ji boty obuv, zvykne si

Chodi sama v prostoru. Je už úplný chodec 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.2.22 12:22

Na doma sem nikdy boty nedávala. Nevidím důvod je dávat. Ani jeden je nechtěl. A boty na ven jim nevadili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí