Přestala spát v kočárku!

92
26.8.06 22:35

Přestala spát v kočárku!

Ahoj maminky,
naše Karolínka mi najednou nechce spát v kočárku. Jsme zvyklé jezdit dvakrát denně na procházku a zatím mi vždycky do 20 minut usnula tak na 2-3 hodiny. Teď najednou už druhý den trvá přes půl hodiny než usne a to maximálne na 20-30min a ještě nesmím ani na chvíli zastavit! A když se probudí, tak už neusne, napřed jen kouká a pak poplakává, i když s ní jedu. Když se to stalo poprvé při té dopolední vycházce, tak jsem si říkala, že se jí asi nechce spinkat a prospí se až odpoledne, ale to mi taky zabrala jen na chvíli. A dneska to samé! Nevíte čím by to mohlo být? 6e by měla hlad se mi nezdálo, to by asi plakala víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
27.8.06 00:40

Pokud to bude pokračovat a víš, že nemá hlad, není nemocná, netrápí ji prdíky, není jí zima nebo vedro a není pokakaná, tak vítej do klubu matek dětí, co v kočárku nespí. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
27.8.06 09:54

Karkulko, tak ji zkus pro zmenu nechat spat doma. My jsme taky do urciteho veku spali krasne v kocare, ted tomu da max. hodinu, zatimco doma v posteli spi klidne i 2,5. No a nebo proste nema takovou potrebu spanku, moje kamaradka ma 3 mesicni holcicku, ktera spi tak 3× denne po pul hodince, vic ani ranu. Zas ji ale spinka pekne v noci - i 8 hodin v kuse, coz nam se nejspis stane tak za par let, podle soucasneho vyvoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.8.06 13:16

Karkulko přesně v tomhle období mi Terka taky začala bojkotovat kočárek. Asi dětičky mají měnší potřebu spánku a nebo je to prostě už tolik nebaví. My obkládáme hračkama a když prostě není zbytí tak holt jdeme domů a tam hýří úsměvy a vejská :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.06 16:57

se spanim v kocarku vedeme vecny boj … nekdy usne hned na 2 hodky, ale to fakt vyjimecne. vetsinou ji musim tak 15 minut nosit nez usne, nebo nejlepe v lete usla u prsu a pak honem do kocarku a spala. a doma nespi skoro vubec, leda se mnou v posteli. no a jeste jindy spi dobre v satku, nebo taky zuri.
a dnes jsem se dozvedela od tchyne, ze tady je neco spatne. ze jsem ji asi rozmazlila, protoze ona vida kocarky se spicimi detmi, zadne noseni apod. jo a taky ze pry kdybych ji vysvetlila kdo je to dedecek, tak by se ho nebala. 5 mesicni mimino. coz muzu za to, ze se ji nevenuji a neni na ne zvykla? omlouvam se ze odbocuju, ale fakt me to vytocilo.
a propos je mozne ze jsem ji fakt rozmazlila? me se zda ze byla divoka od zacatku, uz v porodnici pod lampou rvala a kdyz mi ji prinesli, byl klid…
tak hodne trpelivosti..
pa
meluzina + iduska

""http://b1.lilypie.com/665np2/.png:http://b1.lilypie.com/665np2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
27.8.06 17:03

Jestli tě to uklidní, já jsem Daliho nikdy neuspávala na rukou, a stejně v kočárku odmala nechtěl spát, dnes už pokud možno ani jezdit a už vůbec ne být v zaparkovaném kočáře, ještě tak usínal v šátku, ale dnes ani to ne. Holt je zvědavý a času je málo, tak proč ho prospat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.10.07 15:48

Prosíííím, můžete mi někdo poradit? Malá má asi alergii na kočárek. Doma mě spí, usíná a jak ji chci dát do kočárku, začne řvát a řvát a řvát.
Nepomáhá ani když ji trošičku napolohuji aby viděla ven, jen malinko, ještě míň jak v autosedačce a jen na chvíli, stejně pořád řve. Spí jedině v šátku a když ji přendám do kočárku, zase řev. Musím chodit denně ven s Honzíkem, potřebuje se vyběhat aspoň minimálně 2 hodiny. Když vidím maminky se spícíma dětma v kočárku, tak si říkám, že je třeba rozmazlená a nechala jsem ji párkrát řvát s tím že třeba usne. NE, ona řvala celý dvě hodiny. Když ji vytáhnu a nosím, nebo houpu at usne, tak spí na tvrdo, jen co ji dám do kočárku zase ten náš řev.
Už jsem z toho nešťastná, přece nemůžem chodit se šátkem, než začne chodit. Zítra jedem k babičce, ona i prababička se těší jak budou vozit. No myslím jak uslyší ten cirkus, tak je to brzy přejde.
Honzík ten spal pořád jen v kočárku, jak se vyjelo, ruky nahoru, hlavu na bok a spal třeba 4 hodiny, tak sem si myslela že to tak bude i podruhé a právě proto jsem z toho asi nešťastná.
Můžete mi někdo napsat jestli to tak máte taky? Nebo jsme jediní? Nebo jste tento problém nějak vyřešily? Díky za odpovědi Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
14.10.07 16:01

Evi určo nejste jediní :-) mě Terinka spala do 4 měsíců krásně v kočárku i 2-3hodiny někdy schrupla i 4. PO 4 měsíci se to zlomilo spí mi 3× denně 30minut a to i v kočárku. Jenže teď už mi ani v kočárku moc nechce být. Poslední 2dny ze začátku klid a pak nehorázný řev takže nevím asi jí budu ven nosit na rukou nebo v šátku, protože je holka asi hodně zvědavá. Když jsem jí vytáhla byl klid.

Držím Evi palce ať se to uklidní a malé se kočík zase zalíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
14.10.07 16:07

Díky, ona je doma strašně hodná, leží kouká, přetáčí se pase koníčky, povykládá si s Honzíkem a vůbec mě nepotřebuje na zábavu, ale venku je to katastrofa, asi si to musí nějak vynahradit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
14.10.07 16:09
eva5511 píše:
Díky, ona je doma strašně hodná, leží kouká, přetáčí se pase koníčky, povykládá si s Honzíkem a vůbec mě nepotřebuje na zábavu, ale venku je to katastrofa, asi si to musí nějak vynahradit. :cry:

třeba se prostě v kočárku nudí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
14.10.07 16:23

No, a proč bys nemohla nosit malou na vycházky v šátku (teda kromě zklamání babiček)? Vždyť jde jen o pár měsíců :wink: (Fungujeme taky tak, trávíme venku celé dopoledne.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.12.07 12:32

kočárek

Ahojky,přesně stejný problém máme teď taky, moje skoro 5-měsíční dcerka, najednou posledni tři dny v kočárku křičí, nejdříve jsem si mysleal,že je to asi bříškem,ale asi ne.
Nepomáhá dudlík,který normálně pomájal,ani drncání,prostě nic…
Tak nevím,co jí přeletělo přes nos…Předtím spala v kočáru(tedy jedoucím) celkem dobře.
Jestli se nudí? Já myslím, že je ospinkaná,protože se očička klíží,ale prostě je nezavře. Nutno podotknout že nespí ani doma…
V noci spí celkem dobře.
Do šátku jí někdy dám, taky někdy protestuje, ale někdy třeba za 15 minut zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.12.07 14:02

ahojte, prosim vas, predstav te si, ze ten muj malej nespinka v kocarku vubec.. ma 6 nedel a ja s nim nemuzu jit ani na 20min ven :( okamzite krik.. nekdz teda usne na 10min. ale to jen vyjijmecne. Bojim se s nim nekam vyrazit, protoze ted v zime kdyby porad plakal, tak je to akorad na zapal plic :( On to asi nebude problem jen kocarku.. malej mne place temer porad pokud nespi v naruci, nepije nebo se nekoupe. Nemuzu ho ani pretacet na brisko, protoze je porad vztekly. Ja jsem doufala, ze aspon v tom kocarku bude spokojeny.. Ani se jeste nezacal smat, protoze ani nema cas se na nas kouknout, kdyz porad place.Mate nekdo obdobne zkusenosti? Ja jsem z toho nestastna.. prestane nekdy plakat? Jsem z toho uz na prasky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
19.12.07 22:39

pro Bubis :A zkoušela jsi ho dát na sebe (tedy položit) bříškem na bříško? To u nás byla jediná oblíbená poloha, jinak řval jak tur. Pokud má 6 týdnů, netrápí ho třeba prdíky?

pet

P.S. Děvčata vydržte, však oni až začnou sedět, tak přestanou… Od půl roku jsou holt mimča zvědavá…
Nám osvědčilo ještě malýho dávat na bříško a síťkou ve stříšce se koukal ven. Jenže teď v zimě, to asi moc nepůjde… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
13.1.08 20:41

Bubis: já bych tak malinké mimi určitě zavinula, a udělala vše tak, ať kolem sebe nemá tolik prostoru, to malé děti nemají rády..

Zkus si najít medodu doktora Karpa.. hodně holek si ji nemůže vynachválit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí