Nemám stoličku

55
26.8.06 08:51

Nemám stoličku

Holky prosím je normální , že můj mimísek už nemá stoličku pátý den? Je plně kojený. Někde jsem četla, že u plně kojených dětí je stolička třeba jen 2× týdně, ale není to dlouho už 5 dní?
Moc děkuji za vaše odpovědi.
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
26.8.06 08:55

Ahojky,

vůbec se neboj, u plně kojených dětí tohle hlídat vůbec nemusíš a je to časté, že mívají stoličku méně častěji než nekojené děti. My jí mívali první 4měsíce 1× za týden až 14dní, náš „rekord“ byl dokonce snad 18dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
26.8.06 08:57

Je to normální. Kojené děti ji mohou mít i několikrát denně nebo třeba jenom jednou za týden. Když tak se zkus kouknout na www.rodina.cz tam odpovídá na podobné dotazy nějaký doktor, maminky se tam na to taky ptaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
26.8.06 10:59

Mne to taky detska dr. rekla. Normalni je pry treba 10 dni nic, nebo taky az 30× za den. My jsme tedy spis ten druhy pripad. 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
26.8.06 12:04

To je normální. A 5 dní vůbec není dlouho. Mé kamarádky mimi nekadilo 21 dní, už byla vystresovaná tak šla k Dr., mimi bylo v pořádku, bylo taky plně kojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.06 16:11

Ahoj,
Stella pri plnem kojeni nekakala 13 dni. Ovsem pak to malem protrhlo plinu:-))) A byla uplne v poradku…
Nicol a Stella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.8.06 16:46

Zdravím tracy,
jak uz psaly holky je to naprosto normální. Materské mléko je 100% stravitelné, takze je videt, ze ho mimi vyuzívá beze zbytku. Kyra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.8.06 19:51

Holky moc moc děkuji už jsem se hodně bála, protože mi to připadalo dlouho, ale moc jste mně uklidnily. Včera jsme už kakali, tak jsem ráda.
Moc díky
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.11.12 17:42

nemame stolicku

Ahoj Maminky mam 3 mesični holčičku Vikinku a jsme na Um nutrion confrot. proc confrot jelikoz mame problemek se stravovacim sistemem a stolickou :,( UM. ma jen 3 krat deně to je rano odpoledne veěer jinak kojim M. M. na U. M. jsme přešli kvuli stratě na vaze tak se chci poradit mam davat i cajik hermanek s fenyklem nebo mohu podat stavu z DM. švestkovou na stoličku četla jsem ze je to jako by dobre projimadlo a dtolička bude ihned pomaham bobkovi s trubičkou bez trubičky se neobejdeme :( prosim o radu Maminy mocccc předem děkuji a ten cajik se take uz dava :) leonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.11.12 18:30

Já sem dávala od 3 měsíce na doporučení doktorky švestkovou šťávu hipp syn měl po nutrilonu šílenou zácpu hodně pomohla, ale možná zkusit jiný mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí