Nechce být v autosedačce, máte někdo radu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35813
6.6.22 22:31

Ani jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.6.22 22:32

@JancaS84 ne nic :( ani kdybych pověsila celý auto gumovými medvídky tak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
6.6.22 22:32

Nosítko a jezdit MHD a vlakem? :think: A chodit ven, do přírody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.6.22 22:34

@klamonožka tak to u nás MHD není my žijeme na vesnici město máme 15km od nás a na nosítko už je velký chodí sám nebo jezdíme na kole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
6.6.22 22:41

@Flek1234
Na nositko není velký, teď jsem měla par dni na vyletech v nositku i 2,5 letou. Není to na dlouho, ale někde poponest nebo popojet autobusem/vlakem by šlo.
Nebo holt se smířit se revem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35813
6.6.22 22:42

A máš ho po směru a nebo proti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.6.22 22:45

@JancaS84 po směru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3785
6.6.22 23:04
@gabinka píše:
a není horko? Nesvítí sluníčko? Nevadí, že nevidí mámu? Obě moje holky jezdily ve vajíčku vepředu. Jednou - vlastně dvakrát - jsem dala Anetu ve vajíčku dozadu. Jednou ve dne - cestou z Krkonoš k nám domů (cca 200km), byla tam se starší. Celou cestu řvala jak když jí na nože berou. A blila. Podruhý tam taky nebyla sama, zkusila jsem to. Řvala tak, až poblila komplet auto včetně Báry, která z toho blití má dodneška hrůzu.

Vepředu párkrát taky, ale to bylo nevychytané jídlo/oblečení/sluníčko. jInak ne.

Pak měla malej problém s přesedláním na větší sedačku, ale teĎ se dá říct, že celkem OK.

Zvyknout si musí, protože jezdíme hodně a denně. Od krátkých po delší až dlouhé cesty.

Je to hnus, ten autoturismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.6.22 02:37
@Flek1234 píše:
@JancaS84 po směru

Nevadi mu ty pasy? Co zkusit pultikovku?
A do kocaru na ksiry, at si v nem poskakuje jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
7.6.22 06:14

@Flek1234 u nas nechut sedet v sedacce byla predzvest kinetozy. Nase dite vi, ze mu bude blbe a pobleje se, tak uz do autosedacky ani narvat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.6.22 09:20
@Lucie_Sx píše:
Nevadi mu ty pasy? Co zkusit pultikovku?
A do kocaru na ksiry, at si v nem poskakuje jak chce.

Prosím hlavně ne pultík. Ale s ksirami souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.6.22 19:15
@Tamtama píše:
Prosím hlavně ne pultík. Ale s ksirami souhlasím.

Pultikovou mame a je skvela. Debat uz tu probehlo dost, tak myslim netreba dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.6.23 17:28
@pampelucha
@pampelucha píše:
Ahojky,mám stejný problém a to je naší malé jedenáct měsíců..od narození řve v sedačce jako tygr..zkoušela jsem všechny možnosti,jednu stranu,druhou stranu,prostředek a teď i otočení po směru jízdy ve větší autosedačce,hračky mobil,jídlo,babičku z jedné strany a sebe z druhé,muziku,sluneční clonu a už ani nevím co všechno a bohužel řve pořád..hned jak jí do autosedačky po:,–(ím,tak začne a skončí až když je venku z auta..trošinku pomáhalo,když jsem se já narvala nad autosedačku a nechala jí tahat z prsa,to se jí i párkrát podařilo usnout.. bohužel nic lepšího neporadím,ale samotné by my pomohla jakákoliv rada…

Ahoj, obnovuji diskuzi, mam doma to samy, je to peklo. Byla jsem zvykla dojet si s detmi, kam potrebuji, ale rocni dcera nenavidi sedacku. Jezdila vedle me vepredu, ted jsem ji zkusila prvne dat do vetsi sedacky po smeru jizdy, rve, jak pominuta, klidne hodinu, proste dokud ji nevyndam. Jak to u vas dopadlo? Zabila jsi deti a pak sebe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí