fleky od vajíček

3138
16.4.09 18:47

fleky od vajíček

Ahoj, chtěla bych se zeptat čím odstranujete fleky od „vajíček“. Mame doma trochu posránka..obleček hned namočím a pak peru..ale je to stejnak videt.. co radíte?namáčet do studene nebo horké?Peru normálka v Lovele a nechci pridavat žadny vanyš..dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
16.4.09 19:42

Ahoj, z Lovely jsem nijak zvlášť nadšená nebyla… Zkus jiný prášek vhodný pro miminka (Batole apod.), pokakané prádlo nenamáčím, ale co jde, peru na 60st. Ahoj,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.4.09 19:55

Já jsem taky používala Lovelu, protože mi ji dětská doktorka doporučila. Na některých oblečeních fleky od „vajíček“ zůstaly, z některých to šlo dolů. Namáčela jsem do vlažné vody hned, prala až když byl čas, většinou večer. Kamarádka používala Vanish a pak to znovu prala. Já se Vanishe taky bála, ten jsem začala používat až když Anežka trochu povyrostla. A nemůžu si ho vynachválit. A Lovelu už používám jen na ruční praní nebo na vlnu. Ale Anežka je už velká holka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
16.4.09 20:02

Já doporučuju, ihned flíček navlhčit a namydlit jádrovým mýdlem. Dělám to tak vždy a fleky nemáme opravdu nikde, ani na látkovkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
16.4.09 21:11

Taky bych poradila hned namydlit, já používám mýdlo Lanza nebo mám odstraňovač skvrn od firmy DEDRA který se jmenuje Fleckito a funguje skvěle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
16.4.09 22:52

lovela fleky neodstraní. Já mám klasický jádrový mýdlo a pak do pračky s persilem (sensitiv gel) a zatím vše pryč - mrkev, ovoce i krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.09 09:47

presne jak psala prede mnou, jednak ja nikdy nepouzivala zadny detsky prasek, normalne klasiku, i avivaz a dite uplne v poho a jednak mi Lovela hrozne smrdela, no a tyto detske prasky pry nevyperou vubec skvrny, tak si kup normalnii a uvidis

• Citovat
  • Upravit
24320
17.4.09 10:17

Tak teda nevim ale ja pouzivam Lovelu a jsu s ni spokojena.Vcetne tech fleku.Peru v ni i nase pradlo a prijde mi lepsi nez jakykoliv jiny praci prasek.Vcetne tech skvrn.Jinak jak psali holky tak namydlit a namocit.Ja to taky tak delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.09 11:13

Ahoj díky.zkusím tedy to mýdlo. i když ty starý fleky už asi neodstranim.. :roll: . No mně teda upřímně řečeno ta Lovela taky nejak extra nevoní, ale nevím jaký jiný prášek. Mám asi 2 jiné co jsem od někoho dostala,ale nechci je používat, protože nemám důveru v „sypké“ prášky. Používám jen tekutou formu. Já bych osobně byla nejraději, kdyby to pro miminko nevonělo vůbec..co ten persil sensitive, zaneth?Voní to silně?no, vlastně si můžu v obchodě čuchnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
19.4.09 20:25

Tak mně napadlo, zda by na ty staré fleky nepomohlo savo, ale to se dá použít jen na bílé prádlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí