Sténání s pláčem

3828
14.4.09 12:11

Sténání s pláčem

Ahoj maminky, doufám že mi některá poradíte. Náš malý v poslední době sténá a pak začne plakat a přitom dá ručičky nahoru jako by se protahoval a nožky skrčí a dává je od sebe a ksobě. Když ho rozbalím, tak mu stojí lulík což mě celkem vyděsilo. Nevím jestli ho to nebolí nebo něco jestli s tím mám něco dělat jako jít k doktorce nebo tak a nebo to je normální?Malému bude 7 měsícu. Přítel mi říká že to není možné a že si to jen myslím ale prostě je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2983
14.4.09 13:10

Nu pokud mu pindík stojí, tak si myslím, že je to známka, že bude čůrat, ale to vím jen z doslechu, mám holku.
Pokud chceš mít jistotu, vem vzorek moči a jdi k doktorovi ať zjistí jestli nejde o zánět, třeba ho to bolí a tak přestane čůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.4.09 13:27

kdyz mu stoji tak nemusi byt jen protoze bude curat.rika se to ale neni to moc pravda alespon u nas ne.malymu taky obcas stoji proste jen stoji je to uplne normalniu malych deti. :wink: ale jestli place tak by to opravdu mohl byt nejaky zanet. a videla jsi ho v posledni dobe curat.jestli cura proudem nebo ne tak by to mohl byt nejaky problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.4.09 13:35

čůrat jsem ho zatím neviděla ale teď dvakrát za sebou se v noci pročůral tak nevím zda nebude nějaký prochlazený ikdyž ho pořádně oblíkám a bez bodyčka nechodíme. Jestli bude po mě tak se prochladí co chvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.09 16:27

syn mi toto dělal, když měl 3měsíce, nakonec měl zánět moč.cest, tak zkus asi zajít k dr., jen pozor na odběr té moči, i když v 7měs.už to bude asi lepší než u nás-my tenrát nabrali do pytlíčku dle instrukce dr. , našli tam cosi,dali mu ATB, pak znovu odběr, znovu pozit.,další ATB, potřetí už nás poslali na urologii,kde zjistili,že jsme špatně nabírali moč-malého vycévkovali a v moči nic neměl. Tak jsme tenkrát od našeho pediatra utekli jinam…laura

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure